Grootschalig testen om te zwendelen: Willem Engel en Ramon Bril

De vernietigende zwendel en hoe dat zit met die PCR test.
Het is opmerkelijk dat er zoveel meer ‘besmettingen’ bijkomen zonder dat mensen opgenomen worden in het ziekenhuis. Het virus is niet minder gevaarlijk geworden, het was nooit echt gevaarlijk, we testen gewoon bizar veel meer. De propagandistische media gebruiken een data golf aan vals positieve PCR testen om ons bang te maken voor een tweede golf. Dit is natuurlijk gewoon het opschalen van het aantal tests dat wordt gedaan, voornamelijk bij gezonde mensen. Omdat de PCR test essentieel is in deze wereldwijde zwendel, er worden zelfs nu tweede lockdowns ingezet alleen op basis van een golf aan vals positieve testen, dat Willem en zijn team de diepte in zijn gedoken van hoe deze test wordt uitgevoerd.
Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word lid
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
amo

Bedankt weer voor de feiten. Feiten die we nooit horen van de GGD, het RIVM, de regering, de pers in het algemeen, om van het OMT nog maar te zwijgen. Enorme schade wordt aangericht, mensen worden bestraft om niks en sommige landen veranderen in een afschuwelijke politiestaat waarbij onschuldige mensen huisarrest krijgen. Wat is jullie geluid toch belangrijk. Hopelijk keert de nuchterheid snel terug in de samenleving, want deze gekte is niet vol te houden.

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.