Rappen voor het FVD | James Roolvink met Duncan van Wijk en Lars de Vries

JE VRIJHEID WORDT VOLLEDIG AFGEPAKT

Rapper Duncan van Wijk maakte een nummer waarin hij het coronabeleid van het kabinet bekritiseerde, Rutte’s Ravage, en verwierf nationale bekendheid nadat hij door Thierry Baudet werd gevraagd om mee te doen met de verkiezingscampagne van het FVD.

Bekijk de video op Youtube:

Of luister naar de podcast op SoundCloud:

In dit interview met James Roolvink vertellen Duncan en zijn manager Lars de Vries hoe ze tot hun song kwamen, waarom zij besloten mee te werken met het FVD, en wat ze over zich heen hebben gekregen sinds die beslissing.

Duncan werd zelfs uitgemaakt voor racist omdat hij het FVD steunt. Hij vindt dit verbijsterend: hij heeft heel veel vrienden met een migratie-achtergrond. Zijn antwoord: “Ik stem op Forum maar ben verre van racistisch, ik leg de feiten op de tafel dus ben eerder realistisch”.

Hij vertelt over hoe hij de contacten met Baudet heeft ervaren in de afgelopen maanden. “Er zijn heel vooroordelen over Thierry. Ik vind hem een heel open persoon.”

Maar hij blijft genuanceerd. Hij heeft niets tegen Rutte persoonlijk, benadrukt hij. Zijn kritiek is gericht op het beleid.

In het interview vertellen Duncan en Lars hoe zij als jongeren met de avondklok. Ze vertellen ook hoe de maatregelen het leven van jongeren verpesten. “Vriendschappen verwateren. Jongeren vereenzamen nu veel makkelijker dan voorheen.”

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s.
Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.

Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s?
Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Bekijk de video op LBRY.tv:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.