#18 Werkende geneesmiddelen tegen Covid 19: Rob Elens en Ab Gietelink

Huisarts Rob Elens is de man die het geneesmiddel Hydroxychloroquine In Nederland op de agenda plaatste. Zijn 1e interview met Ab Gietelink werd na 100.000 views door youtube verwijderd. Zij bespreken hierbij het vervolg van zijn protest en proces tegen de inspectie. Het RIVM zweert bij de 1,5 meter, maar spreekt nauwelijks over medische oplossingen. Elens en Gietelink de beschikbare erkende en verzwegen Corona geneesmiddelen die enerzijds in het ziekenhuis en anderzijds door huisartsen in veel landen worden voorgeschreven.
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

[…] Elens op een tiental patiënten had toegepast. Deze video werd na 4 dagen van YouTube verwijderd. Het tweede interview haakt hierop aan en gaat in op het protest van dr. Elens over zijn protest tegen het RIVM en proces […]

[…] video’s van Weltschmerz. Hetzelfde geldt voor het omstreden medicijn hydroxychloroquine, waarvoor huisarts Rob Elens reclame mag maken op de zender. Hoewel vaststaat dat het middel niet werkt en zelfs schadelijk kan […]

willem

Alexander,
Als je op de titel van het filmpje googled kan je de audio versie vinden.
Misschien biedt dat uitkomst. Ik begreep dat dit filmpje teruggeplaatst gaat worden op de site (heb ik zelf nog niet gevonden).
Succes,
Willem

Alexander Visser

Het filmpje is van Youtube verwijderd.
Nu had ik mijn vader eindelijk zover dat hij wilde kijken. Hij heeft al 5 jaar longkanker, maar wel “onder controle”, maar natuurlijk zijn mijn ouders wel bang.
Uit angst wilden ze eigenlijk niks kijken en sluiten ze zich af voor alles buiten wat het RIVM voorschrijft.
Jullie filmpje was fantastisch als alternatief en voor de gemoedsrust, maar dus niet meer te zien en ik zou graag weten waar jullie het gaan plaatsen straks.
Alvast dank en erom bedankt voor al het goede werk en de ondersteuning.
Groeten, Alexander

[…] Wereldwijd zijn er verschillende middelen ingezet. Huisarts Rob Elens geeft in onderstaande interview een beeld van heel veel ingezette middelen wereldwijd. https://www.cafeweltschmerz.nl/18-werkende-geneesmiddelen-tegen-covid-19-rob-elens-en-ab-gietelink/ […]

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.