#20 Ab Gietelink I J’Áccuse: De censuur van Youtube en de Zelfcensuur van de Media.

Lezersaanbieding : https://www.g10vandeeconomie.nl/link/cafeweltschmerz
G10 Programma: https://www.g10vandeeconomie.nl/link/programma
Wilt u na deze video verdere verdieping en topsprekers horen over de pandemie, en de toekomst na Corona, live of digitaal? Bezoek dan de G10 van de Economie en Filosofie op 4 en 5 september, of kijk mee via de livestream.
Ab Gietelink maakte 2 interviews met de activistische huisarts Rob Elens. De 1e over Hydroxychloroquine en Elens’ strijd met de inspectie. De 2e over in de wereld gebruikte medicijnen tegen Corona. Beide interviews werden na enkele dagen door youtube gecensureerd. Ab Gietelink besluit tot een kort geding (19 Augustus 2020 Rechtbank Amsterdam) en neemt hier de dagvaarding en zijn kritiek op het gesloten bastion van de media door. Een J’accuse tegen de oprukkende censuur.
Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Paul Bus

 “Noone gives us rhyme or reason Have one doubt, they call it treason ”

Inge Gerritsen

Wat een prima actie! En mijns inziens, dringend èn noodzakelijk. Al gaandeweg heeft de berichtgeving rond covid19 mij laten (in)zien hoe arrogant, lui en respectloos wordt omgegaan met andersdenkenden. Lees: Mensen die nadenken en kritisch bevragen, dan wel mèt een effectieve als preventieve aanpak komen zoals Rob Elens, ha. Ook al is deze experimenteel. Juist in een crisis (lijkt mij) dit oppakken en de arts in samenspraak met de patiënt monitoren. Maar nee, er wordt alléén op een mogelijke vaccin ingezet (?). De dialoog is uit beeld. En een éénzijdig op te dringen standpunt lijkt of is de focus. En ja: “Niet normaal maken wat niet normaal is. En onze vrije democratische rechtsstaat koesteren en verdedigen”. Déze woorden uit de toespraak van koning Willem Alexander op 4 mei jl. zijn tijdloos als actueel. En helaas ook naadloos toe te passen op de huidige toestand in brede zin rond covid19. Oprecht succes toegewenst. Ik volg jullie graag.

Ellis

Heel veel dank voor uw adequate inzet en acties meneer Ab, uw daden zijn van levensbelang voor de hele WERELD!               Laat uw Moedige daden een voorbeeld zijn voor allen die u kunnen volgen!!!

joke alink

Beste mijnheer Ab,
Top!!!! Go go go go
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.