#23 Ab Gietelink I Burgemeester Halsema: Stop de Mondkapjesplicht!

Een open brief aan de burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema over de teloorgang van het vrijzinnige Amsterdam. Een pleidooi voor een alternatieve Corona-aanpak.
Ab Gietelink is cultureel ondernemer en programmamaker. Hij woont in het Amsterdamse Wallengebied. Hij daagde samen met Viruswaarheid de Veiligheidsregio voor de rechter met als doel de mondkapjesplicht onrechtmatig ter verklaren. Ondanks de steun van rechtsgeleerden oordeelde de Rechtbank Amsterdam in het nadeel van de Burgerrechtenbeweging. Gietelink kondigt in deze videobrief hoger beroep bij het Gerechtshof aan.
Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Korine

Prachtig betoog! Ik hoop dat Femke het heeft gehoord en ter harte kan nemen… Deze rake en mooie bewoordingen doen een mens echt goed, mij althans. En ze illustreren met veel humor én ernst wat vrijheid, verantwoordelijkheid en menselijkheid ook al weer betekenen.

Paul Bus

Waar zijn onze volksvertegenwoordigers?Waar zijn kritische beleidsmakers?Waar zijn kritische bestuurders?waar zijn onafhankelijk denkende rechters?Ik heb de afgelopen maanden slechts tegengeluiden gehoord van mensen uit de medische wereld,wetenschap bedrijfsleven en cultuur maar jammer genoeg vertegenwoordigen zij niet de macht hier.zo’n zonde.

Inge Gerritsen

Mooie brief Ab Gietelink: Persoonlijk, gedreven èn oprecht!

joke alink

Beste mijnheer Ab,
GO GO GO
Top brief!
Joke Alink

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.