#25 Ab Gietelink I Open brief aan Minister Grapperhaus

Een open videobrief aan de heer Grapperhaus, minister van Veiligheid en Justitie. Grapperhaus gaf midden in de pandemie een huwelijksfeest, waarbij de 1,5 meter regel systematisch sneuvelde. De columnist komt met een genadeloze veroordeling en eist € 390 boete en een strafblad voor de minister en al zijn gasten of kwijtschelding van alle opgelegde Corona en demonstratieboetes.
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Coen

Ls,
de situatie Grapperhaus…. tja….
ondanks het foute voorbeeld wat hij gaf, wil ik graag aandacht voor de menselijke kant vragen; ja, G zat fout!! Wie zonder zonde is werpe de eerste steen.
Wat mij veel meer verbaast, is dat we allemaal weten dat de 1,5 meter meestal niet wordt gerespecteerd. Dat is omdat het een onmenselijke regel is, dat het geen zin heeft, en daarom MOET verdwijnen.
Waarom is het aftreden van G inmiddels de inzet geworden? Waarom wordt het menselijke gedrag van G niet gebruikt om wederom aan te tonen dat de 1,5-meter onmenselijk is en “ZELFS de koning en ministers zich er blijkbaar niet aan kunnen houden”? Zou dat niet een veel beter doel zijn dan het te schande maken van G, die ook gewoon een mens is?

Ferdi Scholten

Ik ben het helemaal eens met wat Ab hier zegt.
Meneer Grapperhaus toonde geen medelijden met andermans feestjes. Nu hij zelf betrapt is moet hij hetzelfde lot ondergaan. Voor de wet is ieder gelijk, ongeacht functie.
Inderdaad meneer Grapperhaus die boete en het bijbehorende strafblad komen u toe.
Uit uw naam werd tezelfdertijd met uw bruiloft een kinderfeestje beëindigd door de politie. Uw feestje werd niet op deze brute wijze beëindigd. Ik heb geen medelijden met u, houd u zich aan uw eigen wet, betaal de boete, aanvaard het strafblad en uw ontslag hiermee als minister van justitie. U bent uw ambt niet waardig.

Inge Gerritsen

De houding en handeling van minister Grapperhaus: Terecht en krachtig verwoordt Ab Gietelink. Ik kan mij hier helemaal in vinden. En ik vraag mij regelmatig af: Waar is het gezonde verstand èn de oprechtheid van dit kabinet gebleven…

M Schermer

En ter informatie nav Grapperhaus misdragingen.
Op 28 juni dineerde Rutte samen met Macron en een heel team in toprestaurant Cru in Scheveningen.Voor de ene foto zaten zij aan een ronde tafel, op afstand. Erna de gehele avond met het hele team naast elkaar aan de lange tafel, zonder de verplichte afstand, een heerlijke wild maaltijd.Voor de serieuze onderzoeker is dit het moment om Rutte ook te veroordelen, er mocht niets worden medegedeeld over deze avond, maar onder ede zullen alle medewerkers in het restaurant de waarheid moeten vertellen, en is de ramp voor dit Rutte kabinet compleet. Verplichtingen voor het hele land zich te vernederen door afstand en mondkapjes maar niet voor de premier en minister bewindvoerders, zij weten dat deze maatregelen bedrog zijn, zoals echte wetenschappers over de hele wereld vertellen, als zij niet zijn gemanipuleerd leugens te vertellen. Het uiteindelijke doel is duidelijk voor de serieuze onderzoeker. Geen verdere actie betekent goedkeuring voor en medewerking aan de leugens en bedrog van dit wereldwijde geïndoctrineerde proces.
 

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.