#33 Gevaarlijke sekteleider of geschoolde criticus? Willem Engel en Ab Gietelink

SUBSCRIBE OP ONS YOUTUBE CHANNEL!
33 | Gevaarlijke sekteleider of geschoolde criticus over de 2e Golf? Willem Engel en Ab Gietelink
https://www.cafeweltschmerz.com

Laatst gepubliceerd


Sekte leider, Rattenvanger van Harmelen en dansleraar. Willem Engel wordt in de media ‘geramde’ als de kwade genius van de Stop Lockdown beweging. Maar zijn basis is een academische graad in biochemie en jarenlang laboratorium onderzoek naar virussen en bacteriën.
Het interview gaat over 2e Golf, de PCR testen, Influenceren, over de politieke partij VSN en de media aanvallen op Willem Engel
Bestaat er een 2e Golf ? In de 1e Golf waren er 1400 Corona patiënten op de IC en deze week (eind September) 140 (10%). Er zijn 31.000 ziekenhuisbedden in Nederland en maar enkele honderden corona-patiënten. Totale mortaliteit van Covid 19 is maar 0,2% en van een regulier griepvirus 0,16%
Burgerrechtenactivist Willem Engel wordt door een deel van media en columnisten kwaadaardig ‘geramde’ Hij vertelt over de actie van de influenceren. #ikdoenietmeermee. Een aantal influencers werd veel geld geboden en sommigen namen dat aan om pro Corona propaganda te verspreiden. De vraag: Welke personen en mediabedrijven zijn betaald om pro Corona maatregelen te verspreiden. Er is behoefte aan onderzoeksjournalistiek. Tenslotte over het initiatief VSN, Vrij & Sociaal Nederland dat als nieuwe partij probeert de Corona critici onderdak te geven.
#Gietelink, #engel, #cafews
#corona
#machtsgreep
#elite
Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Onze gesprekken kunnen politiek incorrecte inhoud bevatten. Wij beroepen ons op de bij wet geregelde journalistieke vrijheid als fundament voor een pluriforme samenleving en hygiënische democratische processen.
Je kan je aanmelden op ons account!
https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
johanvanleeuwen

‘Administratieve inhaalslag’ GGD zorgt voor vertekend beeld coronadoden
De afgelopen 24 uur zijn er in ons land zeer waarschijnlijk veel minder dan 38 mensen gestorven aan Covid-19. Dat opmerkelijk hoge cijfer kwam eerder vandaag naar buiten. Van de 38 geregistreerde doden zijn er 21 afkomstig van de GGD IJsselland. Deze organisatie geeft aan met een ‘administratieve inhaalslag’ bezig te zijn. 
Sanne Schelfaut 27-09-20, 06:32 Laatste update: 07:25
Vanmiddag kwam er een opvallend hoog sterftecijfer naar buiten: 38. Ruim twee keer zoveel coronadoden als de afgelopen dagen, het hoogste sinds 15 mei. Nu blijkt dat het cijfer een vertekend beeld geeft. Een groot deel van het aantal doden (21) komt dus uit de regio IJsselland (Zwolle en omgeving).  
Volgens de GGD IJsselland gaat het om een ‘administratieve inhaalslag’, waarbij wordt gekeken hoeveel inwoners van de regio sinds maart mogelijk zijn overleden aan corona. De GGD inventariseerde hoeveel overledenen positief zijn getest op corona, zonder dat vaststaat dat dit ook echt de doodsoorzaak was. ,,Voor zover bij ons bekend is er de afgelopen week slechts één persoon in de regio overleden aan corona’’, zegt GGD IJsselland.
Extra check
Er zijn volgens deze GGD afgelopen week niet ineens 21 mensen in deze regio aan corona overleden. Een woordvoerder van het RIVM bevestigt dat aan de GGD’s is gevraagd om in samenwerking met gemeenten en huisartsen goed te checken hoeveel mensen er sinds maart aan corona zijn overleden. ,,In de regio IJsselland hebben ze dat kennelijk gedaan en het resultaat van deze extra check is recent doorgegeven. Deze mensen zijn dus het afgelopen half jaar overleden, niet allemaal op een dag.’’ 

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.