# 4 Afweer genoeg, ook zonder vaccin. College Pierre Capel

Virussen zijn er al sinds het leven is ontstaan en zijn overal in zeer grote getalen en overal aanwezig.
In ons lichaam wonen ongelooflijk veel ( miljarden) virussen en daar gaan we prima mee om dank zij onze natuurlijke immuniteit.
Deze natuurlijke immuniteit bestaat uit tientallen eiwit- en cellulaire systemen, die ieder apart uitstekend in staat zijn om met virussen om te gaan. Al deze afweersystemen werken op een ingenieuze manier samen en vormen een fantastische natuurlijke immuniteit. Dit beschermt ons al miljoenen jaren tegen virussen en onze afweer heeft echt geen vaccin nodig om effectief te zijn.
Denk je nu echt, dat sinds 11 maart 2020 alleen een, haastig en waarschijnlijk slecht werkend, vaccin de mensheid kan redden????
In misdaad romans geldt “Cherchez la Femme” en in het echte leven “Follow the Money”.
Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word lid
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
janna

MainStreamMedia?
laat me niet lachen..
ik probeerde dit bericht te delen op F. maar nadat ik alles volgens de regels had ingevuld, met o.a de vraag ‘ben benieuwd hoelang dit bericht blijft staan’ kreeg ik een ‘Oeps’ bericht van Google dat het systeem jammer, jammer, nu even niet werkte…..
 

Roland van der Straaten

Eric Peters zegt;……maar dan had het naar mening niet op deze schaal doorgevoerd kunnen worden. Mijn reactie; Er speelt iets heel anders een rol waardoor het hele covid 19 gedoe wereldwijd kon worden ” uitgerold “. Er spelen andere krachten en machten een cruciale rol in dit alles dan alleen die der mensen. Wie de Bijbel kent en bestudeerde en de juiste weg wist om antwoord te krijgen op wat er Van Hogerhand Beloofd is dat met deze aarde en haar bewoners gaat gebeuren, die kan het weten; Het is de tegenstander van de Schepper. De jaloerse na-aper van God die niet wil dat Gods Beloftes zullen uitkomen. Namelijk dat er Vrede en Rust en Gerechtigheid op aarde en in de hemel zouden gaan plaats vinden.  Wie deze denklijn inneemt en bereidt is te volgen zal ontdekken wat er achter het rookgordijn Covid 19 aan het gebeuren is en wat nog zal gaan gebeuren. Het lijkt wel, zoals de Bijbel zegt; Alsof leiders van landen en zelfs de volkeren betoverd zijn. En dat is nu juist wat je meemaakt. Onlogische maatregelen. Afstand bewaren. controle en geen vrijheid. Het is een flagrante leugen van satan, de overste dezer wereld maar zijn tijd is nog maar kort want God zal binnenkort ingrijpen. Er zijn twee kanten aan het slotproces. Of je gaat voor eeuwig dood. Of je gaat dood, waardoor dan ook, maar als je God geloofd hebt en Jezus aangenomen hebt in je hart dan kom je aan de goede kant uit. Vrijheid. Leven in overvloed en Gerechtigheid voor wie tot hem naderden. Dat lieve lezer, is het enigste goede dat je kunt doen om te ontkomen aan een eeuwig dood zonder God.  Tja. Ernstig dat wel. Maar je kunt het maar beter weten.  En doorgeven aan wie je lief is. 

huub medina

Mag ik de inleiding, de info voor algemeen nut, apart hebben. Dat zou ik graag op alle media delen. Vooral nu en hier waar de mondkapjes booming zijn. Misschien helpt het.
 

Eric Peters

Betreffende de uitleg tussen 18m en 18:40 ongeveer: ik blijf speculeren of dat niet de oorzaak van het huidige probleem kan zijn?
Als iemand (een bedrijf, een organisatie, land of de WHO zelf) in het verleden een fout heeft gemaakt met een vaccin waardoor er nu bij groepen mensen Cytokine storm ontstaat, dan zouden gecoördineerde acties gepland kunnen zijn. Dan lijken alle vreemde instructies en gebeurtenissen er ernstig op ge-ent om dit zoveel mogelijk te verbloemen.
Een virus wat mathematisch geïdentificeerd is binnen no-time. Geen klassiek onderzoek naar de structuur en geen onderzoek of het Virus wel echt de oorzaak van het ziektebeeld is.
Meestal heel mild, maar soms heel heftig
een twijfelachtige test klaar voordat überhaupt het virus officieel geïdentificeerd was
Instructies om geen autopsies uit te voeren zodat je niet weet wie aan wat nu echt overleden is
instructie om vrijwel iedereen die sterft te registreren als covid geval.
Een dergelijk “cover up” complot is ik het enige wat ik nog met moeite wil geloven, veel andere complot theorieën gaan mij veel te ver en lijken mij onmogelijk te organiseren. Wellicht is het wel alleen het geld van de Pharma industrie wat dit regelt maar dan had het naar mening niet op deze schaal doorgevoerd kunnen worden.
 

Inge Gerritsen

Opnieuw een heldere college over het waarachtig mooi verdedigingssysteem van ons fysieke lichaam: Het natuurlijk immuunsysteem. Ja ingewikkelde leerstof, maar op een luchtige manier uitgelegd waardoor de kern van de zaak beklijft. En Jeetje, wat een afweer hebben wij tot onze beschikking! Wat een knap en vernuftig ‘systeem’ is de mens. Wat een giga kunstwerk toch eigenlijk. Pierre Capel, veel dank voor deze college. Ook hier met aandacht en interesse heb ik geluisterd, gekeken èn genoten.

Eleonora Balduk

De colleges van Pierre Capel zijn geweldig! Leerzaam, duidelijk voor elke leek en zelfs humoristisch.
Kwamen dié nu maar in de mainstreammedia.

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.