Kijken in de ziel van Sven Hulleman; Ruben Munsterman en Sven Hulleman

“Vergeef me dat ik mij in veel dingen verdiept heb.”

“In ons allemaal leeft de goddelijke vonk” “Met die enorme vrijheid en luxe komt verplichting”
Het zakenblad Quote noemt hem een “verloren telg uit een oud geld-geslacht”, een “quasi-kakker” die niet op zijn mondje is gevallen. Zij hebben het over de 35-jarige meester Sven-Ake Hulleman, oprichter van de Stichting Restschuld Eerlijk Delen die opkomt voor de belangen van huizenbezitters die door toedoen van de bank in de financiële problemen zijn gekomen.
Daarnaast heeft Hulleman bekendheid verworven met zijn plan de gulden terug te brengen als alternatief voor de euro, die volgens hem niets meer is als “een vordering op gebakken lucht”. Wat drijft de voormalige docent klassieke talen om zich als moderne Robin Hood in te zetten voor mensen in crisis? Door wie en/of wat wordt hij geïnspireerd? Leest Hulleman wel eens de Playboy en de VI of beperkt hij zich tot de werken van dode filosofen? Spontaan en onvoorbereid gaat Ruben Munsterman in gesprek met Sven Hulleman op zoek naar antwoorden op deze intieme vragen. Een gesprek over recht en onrecht, de kracht van de verbeelding en de schepper van het universum Brahma.
“Today is a good day for dying. But it’s also a good day for living”

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.