Absoluut géén geld naar Italië: Pieter Lakeman, Mirjam Hekker en Pim van Galen

Een gesprek van Miriam Hekker en Pim van Galen met Pieter Lakeman
Lakeman vindt dat Nederland zijn zelfstandigheid verliest, als premier Rutte dit weekend accoord gaat met giften aan Italië.
Ook de strenge voorwaarden – hervormingen met pensioenen en arbeidsmarkt – die Rutte stelt kunnen Lakeman niet overtuigen.
“Het verleden leert dat beloften van Italië weinig waard zijn gebleken”
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Albert

Pieter Lakeman snapt het. Die van Galen is qua denken Cafe Wertschmerz onwaardig, hij weet in detail niet waar het om gaat. Hij geeft alleen de standaard MSM argumenten, Corona, export, ook goed voor nederland, etc…  .

Hans van der Veer

Beste redactie,
De uitzending met Pim van Galen en Mirjam Hekker vond ik niet fijn om zien bekijken. Door Pim van Galen het interview te laten doen kwam er weer veel linkse NOS denkbeelden aan het licht. Dit willen de kijkers van Café Weltschmerz niet graag horen, dan kunnen ze wel naar de NPO kijken. Wel slim van de linkse media om te infiltreren bij Café Weltschmerz. Waarom laten jullie dit gebeuren, redactie? Het was heel vervelend om naar die domme linkse argumenten van Pim van Galen te moeten luisteren! D’r uit met die vent!
Met vriendelijke groet, Hans van der Veer.

Hans

Geen beste aflevering deze keer, alhoewel ik het met lakeman eens bent lijkt hij mij niet de juiste debatteerder om anderen te overtuigen getuige ook het nalaten om de geeikte opmerking ” het zal je opa of vader maar wezen ” ( betreffende de corona ) van juiste repliek te dienen. Een gemiste kans om een corona believer de andere kant te laten zien door met overtuigende cijfers en argumenten te komen.

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.