Ad Nuis – “Onnozel”

Ik heb een leven. Ik had geen zin meer om columnste schrijven. Maar ik ben gezwicht voor mijn kijkers en fans die mij tijdensdemonstraties aanmoedigden om vooral door te gaan met mijn voordrachten. Daaromzit ik hier weer, al word ik soms moe van mezelf omdat ik denk dat ik al allesgezegd heb en steeds weer in herhaling val. Net als de maatregelen van onzeoverheid, weer die persconferenties, die lock-downs, vaccineren, besmetten, mondkapjesop, mondkapjes af, corona-pas, horeca open, horeca dicht, anderhalve meter…

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen

Uiteraard ben ik het overal mee eens, ik weet dat al vanaf dag 1. Maar toch heb ik mij laten inspuiten en draag braaf dat stomme mondkapje, waarom? Omdat ik al zolang opgesloten ben dat ik alles wil doen om eruit te komen, en bv weer op vakantie te kunnen gaan. Dus wat kan ik nog doen, organisaties zoals deze steunen, proberen om toch andere mensen het verstand bij te brengen enzovoort. Rutte en kornuiten spelen het heel slim, wil je op vakantie ? , laat je dan inspuiten. Misschien zijn er veel mensen als ik, op een gegeven moment moet onze kans toch komen. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat er wellicht heel veel mensen zijn die ingespoten zijn, maar toch inzien hoe het werkelijk in elkaar zit, ik hoop het….

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.