Bestaat SARS-Cov-2 wel? Waar is het bewijs dan?:Patrick Savalle en Flavio Pasquino

Bestaat SARS-Cov-2 wel? Waar is het bewijs dan? Die vragen stelt programmamaker Flavio Pasquino aan onderzoeksjournalist Patrick Savalle die al ruim 15 jaar met virus dossiers werkt. Na jaren lang onderzoek te hebben gedaan naar het humaan immunodeficiëntievirus (HIV) als de veroorzaker van AIDS heeft hij zich nu ook geworpen op deze vraag; zijn er sluitende wetenschappelijke bewijzen (volgens de gouden standaard) dat SARS-Cov-2 bestaat? En zo ja, is het daarmee de veroorzaker van het klinische beeld dat bij Covid 19 hoort? De laatste vraag kan allen beantwoord worden als de gouden standaard ” Koch en/of Rivers Postulaten” is doorlopen maar ook dat is niet gedaan bij SARS-COV-2. Savalle komt nergens in de literatuur onderzoeken tegen die valide isolatie van het SARS-Cov-2 aantonen, noch een valide bewijs dat bewijst dat SARS-Cov-2 de veroorzaker is van de Covid 19.
In de video wordt een Youtube video van Samuel Eckert gebruikt als handvat voor de tijdlijn die bij de ontwikkeling van de PCR test heeft plaatsgevonden.
De Youtube video van Samuel Eckert https://www.youtube.com/watch?v=S_Ofv…
Bij de ontwikkeling van deze PCR test was oa. viroloog Marion Koopmans betrokken. Onder leiding van Dr. Christiaan Drosten werd in allerijl een PCR test ontwikkelt (21 jan. al klaar) op basis van Sars RNA uit databanken maar werd niet het geïsoleerde virus uit patiënt zero gebruikt. Een lab reconstructie dus die uiterst dubieus is, stelt Patrick Savalle. Het virus is uiteindelijk nooit volgens de gold standard geïsoleerd en daarmee komt wellicht alles op losse schroeven te staan, vervolgt Savalle.
Savalle refereerde ook naar een “slordige” paper van viroloog Marion Koopmans waarin volgens hem veel belangrijke bronnen niet zijn vermeldt. Dit is de link naar de paper; https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32570
Via deze link kun je nog een persoonlijke reflectie lezen van Patrick Savalle op deze video:
https://hersengarage.nl/article/besta
Dit is de link naar de publicatie van Ron Foucher uit 2003 die “zou” aantonen dat SARS-Cov-1 is geïsoleerd volgens de gouden standaard en dat Koch Postulaten is gelukt. Echt beiden bleken niet te kloppen, stelt Savalle. Lees het zelf maar: https://www.nature.com/articles/423240a
OPROEP:
In de video wordt een oproep gedaan aan wetenschapper om mee te denken over de antwoorden op de vragen die gesteld worden. Je kunt je dan melden bij flavio@weltschmerz.nl.
Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word lid
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Audry de Jong

Het burgerfront komt met gerechtelijke uitspraken
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=Ru2Ig4b9hQQ

johan den haag

Beste Cafe Weltschmerz,
 
Ik kijk / lees via Hoezithetnuecht.nl naar verschillende kanalen o.a. jullie.
Uiteraard ben ik daar heel blij mee.
Nu kun je ook lezen via die kanalane, wie elkaar voor controlled opposition uitmaakt.
Daarin komen jullie nog al eens voor als zijnde controlled opposition.
Zeker na jullie verplaatsing van vestiging en ( ik ken ze niet precies) jullie officiële financiële bronnen.
Zouden  jullie daar eens een aflevering aan kunnen wijden.
Bijvoorbeeld  martin vrijland,( maar die noemt geloof iedereen behalve zichzelf C.O.)
Maar in het stukje wat hij over deze uitzending  noemt ( ook in de comments) worden man en paard genoemd.
 
Heel graag reactie of aflevering.
 
Ook wij/jullie moeten kritisch op ons/jullie blijven 🙂
 
groet,
 
Johan

Ria van de Bunt

Geachte redactie,
Hier zakt inderdaad je broek van af! laten we spijkers met koppen slaan en als het mogelijk is om een crowdfunding te beginnen om dit virus te isoleren, IK DOE MEE!!!!!
Maak een verkorte heldere versie en wij delen wel……
Succes en ga zo door,
Ria van de Bunt.

Eric Peters

Beste redactie, kunnen jullie dit verklaren? Met name het jaartal vind ik opzienbarend.
https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Exports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215
 

Daan van der Keur

Als er griep (=influenzavirus) heerst dan kent iedereen vele familieleden/collega’s zowel thuis/werk die thuis zitten met griep. Met SARS-CoV-2 kan ik letterlijk op de vingers van 1 hand tellen hoeveel mensen in mijn omgeving thuis/werk ziek geweest zouden zijn van SARS-CoV-2. Dit klopt totaal niet met de aantallen doden en besmette personen die het RIVM beweert dat er zijn geweest. Er komen ook steeds meer vreemde dingen naar buiten zoals van die PCR-test waar niets van klopt, wielrenners die positief waren maar zich lieten hertesten en toen negatief bleken te zijn en ga zo maar door. Het hele verhaal lijkt dat het allemaal erg opgeklopt is en dat het niets anders dan pure massahysterie is op grond van een HOAX van hier tot Tokio. Ik hoor in mijn omgeving van mensen uit de Zorg (heb ik 34 jaar in gewerkt voor ik in 2017 TOA op een school werd) steeds meer verhalen dat ze zich afvragen of al die mensen wel werkelijk aan SARS-CoV-2 overleden zijn en niets aan iets anders zoals Influenza of een bacterie etc. wat makkelijk kan gezien het grote aantal doden MET onderliggend lijden. Ik persoonlijk geloof van de hele Corona-crisis geen ene malle moer!!!

Renskedh

De vraag zou ook kunnen zijn:
waardoor worden deze mensen dan wel ziek?
 

M.C.A. Heyne

Marion Koopman’s wist al aan het begin van de corona outbreak op TV te vertellen, dat er nog veel meer aankwam. Hoe wist zij dat toen zo zeker? Wat heeft zij nog meer up haar sleeves?

Huub van der Donk

Geachte redactie,
Hierbij stuur ik u een rapport van Banjamin fullford: https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2020/08/French-Army-Report-on-COVID-19-and-5G-Translated-to-English.pdf
Ik hoop van harte dat jullie dit vooruit brengt!
Groetjes, Huub van der donk 0636381921

Frederik+van+Beek

Het zoveelste schot voor de boeg waarom al die miljoenen positieve PCR-testen nauwelijks iets opleveren, fascinerend!

el

graag wil ik u een artikel van Dr. mercola onder de aandacht brengen zie bijgaande link :https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/09/04/coronavirus-chimera.aspx
betreffende :
Meer experts wijzen erop dat SARS-CoV-2 in een laboratorium wordt gemaakt
met dank voor uw info

Bregtje Schonagen

Als ik het goed begrijp is het Covid virus niet geïsoleerd (althans niet volgens de correcte methode) en is daardoor feitelijk niet aantoonbaar, ook al wordt anders beweerd, dat het de klinische verschijnselen veroorzaakt waar het virus aan gelinkt wordt. Hoe kan het dan dat er een afbeelding van het virus bestaat? Waar komt het beeld vandaan? Is het beeld een fabricage?

Pieternella

Ik weet het niet precies. Wat ik wel weet, is dat de kleuren die gebruikt worden zoveel mogelijk angstaanjagende kleuren zijn en zijn echt niet de juiste. Het virus zou gewoon grijs van kleur zijn. De haakjes zouden ervoor zorgen dat het besmettelijker zou zijn, hierdoor zou het makkelijker aan de menselijke cel blijven hangen.

Luc Jurgens

De eeuwige kwaadaardigheden der mensheid
Indien juist deze verhaallijn, blijkt opnieuw dat wel erg kwaadaardige krachten zeer kwaadaardige dingen uitbroeden.
Maar de geschiedenis van de wereld is een eeuwenlange aaneenrijgen van kwaadaardige, door kwaadaardige mensen bedachte en uitgevoerde, kwaadaardigheden.
Vraag is dan welke psychische predisposities deze mensen hebben, behorende tot deze gelegenheidscoalities. Wat kan de evolutiepsychologie ons leren?
Psychopaten: 77 miljoen wereldwijd
https://www.scientias.nl/recensie-de-lessen-van-de-psychopaat/
Zo’n 1 % van de wereldpopulatie is psychopaat, waarvan 95% nooit wordt ontdekt / gediagnostiseerd.
Op zo’n 7,7 miljard mensen op aard / 100 = zo’n 77 miljoen psychopaten wereldwijd, waarvan zo’n 6,5% of 5 miljoen hoog intelligente psychopaten, en zo’n 2,5% of 2 miljoen zeer hoog intelligente psychopaten!
Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zijn de psychopaten de oorzaak van zo goed als alle (grotere) ellende, al zon 5781 jaar…
Wat hebben ze de komende jaren nog voor ons in petto…
Fascisme / fascistoide krachten staan weer aan de deur te rammelen?

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.