CoronaLeed #1 – Sanne van Beek & Koen Verhagen

In CoronaLeed #1 gaat Sanne van Beek in gesprek met de slachtoffers van de Coronamaatregelen. In deze eerste aflevering spreekt zij met Koen Verhagen die zijn vader verloor, doordat elke alternatieve behandeling door de artsen werd geweigerd. Verhagen is mede-eiser in het proces dat ANBB tegen NHG heeft aangespannen om Ivermectine-advies van negatief naar neutraal te zetten. De rechter doet op 20  december uitspraak.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vrijheid.

CoronaLeed.
Beste Sanne en Koen,
Wat een fantastisch eerlijk interview!
Uit alle verdriet vanwege de corrupte leugens over de niet bestaande Corona Pandemie, zal denk ik uiteindelijk een natuurlijk georganiseerde mens-eerlijke maatschappij kunnen ontstaan.
Dat kan volgens mij niet anders dan zo zijn, wanneer de natuurlijke oorsprong wie wij werkelijk zijn echt wordt begrepen. De onnatuurlijke ellende die er nu gaande is, wordt veroorzaakt door belangenangst. Met leugens mensen zo bang te maken zodat ze gemanipuleerd kunnen worden.

Lieve Koen, sterkte voor jou, je moeder en je zus met het onnodig verlies van je vader.
Helaas het verleden is een feit en dat kan je niet veranderen.
Probeer het verleden in een ballontje te doen en laat het daarna los. 
Dit zei mijn dochter 15 jaar geleden nadat zij plotseling haar twee jongetjes van 4 en 6 jaar had verloren en daarbij ook haar moeder en haar man.
Probeer met elkaar te accepteren wat er is gebeurd, dan zal er uit deze verdrietige situatie weer ruimte ontstaan voor mooie nieuwe momenten.
Dit is mijn ervaring na wat mij en mijn vijf kinderen overkwam. Het was een onvoorstelbaar familie drama . Het heeft ons inzicht gegeven over wie wij als natuurlijk mens in werkelijkheid zijn. Wij mensen zijn denk ik uit een liefdevolle kosmische energie van VRIJHEID ontstaan! 
Daarom kunnen wij mensen onmogelijk ons gevoel van VRIJHEID laten beperken.
Wij mijn kinderen en ik hebben ieder op ons eigenmanier onze natuurlijke oorsprong begrepen. We zijn na deze heftige gebeurtenis met liefde voor onszelf en eigenverantwoordelijkheid onze eigengang gegaan. Wij laten ons door geen enkele kunstmatig verzonnen wet meer iets voorschrijven, want deze laten je volledig in de steek als je ze eerlijk nodig hebt. 
Daarom zorg eerst voor jezelf, probeer bij de feiten te blijven en laat je niet afleiden door gefantaseerde bijzaken. Heb er vertrouwen in dat het beste voor jou op een natuurlijke manier vanzelf naar je toekomt.
Wij mensen hebben bij onze geboorte een onbeperkte intelligentie meegekregen om alle problemen die wij in ons leven tegenkomen op een eenvoudig natuurlijke manier op te lossen. 
Het enige probleem is, dit behoren wij met elkaar te gaan begrijpen om een meer natuurlijke maatschappij te ontwikkelen.

Knuffel, Opa Chris (78)
Tel. 0653 772399

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.