Data-analyse bewijst dodelijke opzet – Jeroen Pols en Willem Engel

Deze aflevering gaat over het onderzoek van de VAERS data, dat is de bijwerkingen van vaccins database uit de VS. Daar is aangetoond dat bepaalde batches van vooral Moderna en Pfizer ernstige schade veroorzaken en dat er een hele grote heterogeniteit is tussen de batches. Dat in combinatie met de registratie van de problemen van deze producten, die bekend waren bij de FDA en de EMA, laat zien dat er aan opzet grenzende roekeloosheid in het geding is en dat we dus te maken hebben ten eerste met een misdrijf, ten tweede dat de injecties moeten worden gestopt en ten derde dat alles teruggehaald en vernietigd moet worden.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Flaco

Opzienbarende video, mijns inziens tribunaal materiaal. Ik sluit ook een criminele opzet niet meer uit, waar zijn trouwens onze toezichthouders m.b.t. deze batches en de bijbehorende data? Een zwangere vrouw met deze loterij vaccineren lijkt mij ook een misdrijf. Als ze geluk heeft met haar batch gaat het goed, maar in het andere geval.. Om maar niet te spreken over kinderen vaccineren. Ben erg benieuwd waar onze rechterlijke macht staat.

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Flaco
Bob

Onze rechterlijke macht is zo corrupt als de nete. Kijk maar eens op cafe Weltschmerz Paul Ruys die heeft een paar saillante gevallen heel interessant corrupt en ze plegen meineed. Dan nog durven roepen dat we in een democratie leven al in geen 50 jaar niet meer, schijndemocratie Rusland is er een democratie bij.

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.