De ‘Coronawet’ puntsgewijs ontleed: Ab Gietelink en Jeroen Pols

SUBSCRIBE OP ONS YOUTUBE CHANNEL!
https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw
Title repeat | version number
https://www.cafeweltschmerz.com

Laatst gepubliceerd


Dat de coronawet of noodwet een inbreuk is op de intrinsieke burgervrijheden is inmiddels bekend. Dat de aanpassingen bijna uitsluitend bedoeld lijken voor de beeldvorming is wellicht minder duidelijk.
Jeroen Pols en Ab Gietelink nemen de wet punt voor punt door.
#ab, #jeroen, #cafews
#corona
#machtsgreep
#elite
#noodwet
Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Onze gesprekken kunnen politiek incorrecte inhoud bevatten. Wij beroepen ons op de bij wet geregelde journalistieke vrijheid als fundament voor een pluriforme samenleving en transparante democratische processen.
Je kan je aanmelden op ons account!
https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw
LET OP: De geluidskwaliteit is niet zoals u van ons gewend bent. Excuses hiervoor.
Bekijk de video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Of luister naar de podcast op SoundCloud:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jenne aakster

Dit is een oorlogs verklaring aan onze vrijheid, een bezettings macht op papier, deze “NOODWET” is het ontkrachten van onze Grondwet, over ruling alles en ieder één, heel beanstigent alamerend, doet me denken aan de leef atmosfeer uit de oorlog, je zou weg willen vliegen, maar waarheen !
 

Loek Degenhart

Je hebt gelijk, Jeanne. Sinds de eerste set maatregelen in maart lijkt het of we in een soort nachtmerrie leven die na iedere persconferentie van Rutte erger wordt, of we een Orwelliaanse toekomst tegemoet MOETEN gaan. Er wordt m.i. gesjoemeld met de cijfers om alles maar zo erg mogelijk te laten lijken. Wat hert nut hiervan is, is onduidelijk. De meesten hebben het over een agenda van de VN, weer anderen vinden dat de maatregelen ons monddood moeten maken zodat we alleen nog oog en oor hebben voor wat Rutte zegt. Hij heeft het ook steeds over “wij”, maar hij duldt geen tegenspraak, dus zijn “wij” geldt alleen voor degenen die hem op z’n woord geloven. En dat doen helaas nog te veel mensen. Ik denk dat, áls Covif-19 weg is, er weer iets nieuws verzonnen wordt om ons “in het gareel” te krijgen/houden. Er wordt een onduidelijk spel gespeeld om corona als belangrijkst nieuws te houden. Waarom? Dat zal de toekomst uitwijzen. Ik h eb geen idee.

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.