De macht van de onzichtbare bankiers – Peter Toonen en Lucas Hollertt

Na de WEF bijeenkomst in Davos, de WHO bijeenkomst in Geneve en de Bilderberg in Washington, D.C., moeten wij ons afvragen welke belangen deze bijeenkomsten hebben gediend. Het boek ‘De macht van de onzichtbare bankiers’ is hier duidelijk over. Deze video werd al eerder door Café Weltschmerz uitgezonden, en nu herhaald want het boek ‘De macht van de onzichtbare bankiers’ is nu tijdelijk met korting verkrijgbaar

https://www.onzichtbaremacht.nl/

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Casse

Bedankt voor dit interview en het interessante boek!

bart dooper

Als en netwerk een http status code terug geeft, en zegt dat het een error is i.p.v. een status, dan geeft het een verkeerde status.. Als een website begint met www. dan geeft het een verkeerde status van de web..

bart dooper

sorry voor de commerCIAl

bart dooper

I have no doubt there will be a offiCIAl soCIAl finanCIAl coin soon..

bart dooper

Als netwerken niet meer officieel (offiCIAl) onderscheid kunnen maken in essentiële classificaties van adressen, zoals wat is een IP adres en wat is een domein naam, wat is een lokaal netwerk en wat niet. Kijk maar naar een domeinnaam netwerk zoals b.v. Ripe. De roulatie van een handelvaluta zoals een cyber coin is nog veel meer dan een jaar zoals de euro, wat al absurd is.

Casse

“De roulatie van een handelvaluta zoals een cyber coin is nog veel meer dan een jaar zoals de euro, wat al absurd is.”

Deze moet je nog even overdoen in ABN graag.

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.