Diederik Gommers herkent kritiek op gebruik PCR test: Flavio Pasquino en Mario Ortiz

Diederik Gommers stuurde een bericht aan Drs. Mario Ortiz Buijsse via LinkedIN. In dat bericht gaf hij aan, het eens te zijn met hem, dat de PCR test waarmee we Covid 19 tetsen bij mensen, niets zegt over de klinische implicaties en het eventuele ziekteverloop. Sterker nog, volgens Biochemicus Ortiz, is het veelal een klein stukje schroot en een – niet actief en in minuscul kleine getalen aanwezig – dood virusdeelje. Ik interviewde deskundige Ortiz, over de waarde en betekenis van de PRC test methode en de rampzalige gevolgen ervan. We spraken over het bericht van Diederik Gommers en de ontwijkende antwoordenen van Jaap van Dissel tijdens de technische briefing. Tevens analyseerden we de technische briefing van de NOS op 11 aug jl. waar kamerleden vragen konden stellen aan het RIVM en de GGD.
Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

[…] Het is daarbij nog maar de vraag of de betrouwbaarheid van de PCR-test inderdaad 95% is. Volgens de uitvinder van deze test, Kary Mullis, is de test ten enen male ongeschikt als diagnostisch middel. Daar komt bij dat het absolute aantal “besmettingen” uiteraard toeneemt wanneer men meer test! Zo worden we in angst gehouden voor een epidemie die niet berust op zieke mensen met symptomen, maar slechts op een test. Deze meet geen ziekte, maar slechts een klein stukje virus. Zelfs Diederik Gommers moest dat toegeven: […]

Martijn DUPRE

In de comments zie ik deze link: Reactie Gommers op deze uitzending van Flavio : https://pbs.twimg.com/media/EfXp-7QXkAAVBf5?format=jpg&name=large Gommers in zijn reactie: “Het is algemeen bekend dat met een PCR test je een klein stukje eiwit (=RNA) aantoont van het COVID virus.”
Mijn commentaar:
Ja volkomen juist Gommers, maar een onvolledig antwoord!!. De PCR test toont datzelfde kleine stukje eiwit (RNA) ook aan afkomstig van mogelijk andere virussen, een dood niet meer actief virus, een stukje virus etc. En dat is nu juist de kritiek! En Gommers weet dat heel goed, gezien zijn eerst reactie op Mario Ortiz. En daarom is het volkomen juist te stellen dat een positieve PCR test NIET gelijk is aan een actieve infectie met SARS COV 2 (het COVID virus).

Inge Gerritsen

Op het moment dat de meanstream media (msm) begon met het roepen van het aantallen besmettingen, raakte ik weer geïrriteerd door de aanhoudende ‘missing link’ in berichtgeving. Namelijk hier het interpreteren (vertalen) van deze cijfers. Bijvoorbeeld: Zijn mensen ziek, en in hoeverre. Hoeveel is aan restant covid19 gevonden. Hoeveel zijn daadwerkelijk besmet en/of besmettelijk geweest? Niets van dit alles! Reden dus om zelf opnieuw op zoek te gaan naar informatie over deze PCR-test. De bedenker van deze test is Kary Mullis. En wat blijkt? Dat deze test niet bedoeld is om een virus te detecteren. Het is niet ontwikkeld voor medische-, maar voor research doeleinden. Voor zover kort mijn zoektocht op internet.
Echt fijn dat drs. Mario Ortiz Buijsse aan tafel is geschoven bij Flavio Pasquino. Vele gewetensvolle wetenschappers, zoals hij, zijn hem voorgegaan. Een gesprek over de huidige test op covid19. De uitleg is helder en duidelijk. Hoe de msm, het kabinet en RIVM hiermee omgaan tenenkrommend. Vooral ook omdat de Volksgezondheid hier helemaal níet wordt gediend. Het is een farce… zoveel is zonneklaar.

[…] Diederik Gommers is het eens, de Covid 19 – PCR test, zegt niets! […]

Frederik van Beek

Het was natuurlijk al een zeer surrealistische poppenkast waar de wereld in beland is maar jezussss gggrrristuusss nog an toe, als nu met al die lege ziekenhuizen en totaal inadequate covid-testen de teerling nog altijd niet geworpen is wat kan een mens dan in vredesnaam nog doen om het licht in de bovenkamer weer te doen schijnen en een einde te maken aan deze debiliserende horror van het kabinet? Of gaat de goegemeente er alsnog in slagen om ook Mario Ortiz als een gekkie weg te zetten?….Het wordt enger en enger en enger.

Pixel

Parlementaire enquete!!!

Loes

Flavio, ik mis nog de link naar de brief die je onder het bericht zou plaatsen

amo

Grandioos dit. Een basis van niks, op grond waarvan hele samenlevingen bewust ontwricht worden. Ik leerde dit al in een heel vroeg stadium van dr. Wolfgang Wodarg. Als ik dit kon leren, kon menig journalist dit ook leren. Zeer bedankt weer.

Paul Bus

Hoi Flavio ik was dit nog vergeten te schrijven in vorige post.In het liedje Compared to What uit de zestiger jaren staan de volgende tekst  “Noone gives us rhyme or reason Have one doubt, they call it treason ”
Zo voelt het hele beleid voor mij.
 

Helma Roem

Fantastishe uitzending

Paul Bus

Beste Flavio,
wat is er toch gaande in dit land,waarom luistert er blijkbaar niemand naar mensen als Mario en bijvoorbeeld Pierre Capel?Welke duistere machinatie’s zijn er gaande wereldwijd?Ik ben blij dat ik Cafe Weltschmerz tijdens de Coronacrisis heb ontdekt(sorry dat ik het pas zo laat ontdekt heb)en ik hoop van harte dat de beleidmakers eindelijk eens voortschrijdend inzicht tonen.
Heel veel succes met jullie fantastische programma een lichtend baken in het Nederlandse Medialandschap,blijf ons allen aub op de hoogte houden.
Groetjes Paul

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.