Dirre van de Wijk interviewt Hans van der Linde; Farmaceutische industrie misleid

Dirre van der Wijk (11) praat met Hans van der Linde over de macht van de farmaceutische industrie. (Dirre is onze jongste interviewster, die het talent heeft nogal vasthoudend gesprekken te voeren.)
Van der Linde werkt nog 1 dag per week in de groepspraktijk in Capelle aan den IJssel, waar hij al sinds 1975 praktiseert. Daarnaast is hij minstens zoveel tijd kwijt aan zijn ‘activisme’. De afgelopen tien jaar werd hij bekend om zijn kritiek tegenover de farmaceutische industrie, medische opinieleiders met conflicterende belangen, gesponsorde nascholing en griepvaccinaties. Hij schrijft artikelen, columns en blogs, geeft voordrachten, colleges en interviews, en stuurt wekelijks e-mails naar een adressenbestand van zo’n 2500 mensen.
Huisarts-hans-van-der-linde

Ondersteun ook Café Weltschmerz! NL23 TRIO 0390 4379 13
(Disclaimer: Wij betalen over uw gift in Nederland belasting)


Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word lid
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Desiree Rover

De hele geschiedenis van de introductie van de HPV-vaccins en de (veel te vaak beschadigende en/of fatale) gevolgen daarvan) heb ik in 2009 uitgebreid gedocumenteerd in mijn boek “Baarmoederhalskanker — de HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina'”.
Ook van der Linde hoor ik hier niet anders dan de partijlijn verkondigen, terwijl hij waarschijnlijk niet eens de bijsluiter heeft gelezen…
Dat HPV de oorzaak van baarmoederhalskanker is, staat zeer ter discussie.
Wanneer in het lichaam bepaalde nutriënten ontbreken of onvoldoende aanwezig zijn (vitamine A, B1, B2, B3, B6, B12,C, foliumzuur, selenium, magnesium, zink) dan kunnen er in de baarmoederhals beschadigingen ontstaan. Virchow zei ooit “Ziekteverwekkers hebben voorkeur voor ziek weefsel.” De alom aanwezige HPVs gaan daarom het liefst in het beschadigde weefsel van de baarmoederhals zitten. Dat is dus een teken van disbalans in het lichaam. Vul de tekorten aan, en de baarmoederhals zal genezen! Om te zeggen dat HPVs baarmoederhalskanker veroorzaken, is hetzelfde als beweren dat brandweerlieden de brand hebben aangestoken!
Overigens is gebruik van de anticonceptiepil een mega-rover van genoemde nutriënten…
Inhoud van Cervarix:
Humaan papillomavirus1 type 16-L1-eiwit , humaan papillomavirus1 type 18-L1-eiwit.
Natriumchloride (NaCl) , natriumdiwaterstoffosfaatdihydraat, aluminiumhydroxide, 3-deacylated monofosforyl-lipide A (MPL), caseïne eiwitten, insectencellen en virale eiwitten.
Inhoud van Gardasil:
Humaan papilloma virus1 type 6 L1 eiwit , humaan papilloma virus1 type 11 L1 eiwit,
humaan papilloma virus1 type 16 L1 eiwit , humaan papilloma virus1 type 18 L1 eiwit.
Aluminiumhydroxyfosfaat-sulfaat adjuvans (225 ㎍ Al) , natriumchloride , L-histdine , polysorbaat 80 ,
natriumboraat , gist
Ik wil niet op mijn geweten hebben mensen niet te hebben gewaarschuwd voor het hierboven uiteengezette gevaar van de HPV-vaccins.

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.