Een nieuwe blik op het karakter van de ‘noodtoestand’: Karel van Wolferen en Ramon Bril

Ramon Bril ondervraagt emeritus professor Karel van Wolferen opnieuw over de laatste ontwikkelingen van de noodtoestand en de ontwrichting die het veroorzaakt. Zij gaan verder over de geplande reset van het mondiale financiele stelsel waarover begin volgend jaar de elite in Davos gaat vergaderen. Karel van Wolferen verteld over een tweewekelijks blad dat hij gaat redigeren en midden september van start gaat, en doet een oproep voor onderzoekers en schrijvende medewerkers zowel als spotprent tekenaars. Deze kunnen reageren via: redactie@gezondverstand.eu
Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word lid
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Samanta

Heb deze aflevering meerdere keren gekeken. Karel van Wolferen heeft en geeft zoveel kennis en weet dat goed uit te leggen. Hij heeft een prettige manier van praten. Wat betreft de duur van een aflevering is het waarschijnlijk voor de meeste mensen iets te lang. Hoop wel dat er nog een vervolg komt!
Groet Samanta

Frederik van Beek

Zet hem op Karel! Wat de vraag betreft naar de duur van de items, die moet je gewoon praktisch insteken om hem effectief te beantwoorden: de meeste mensen met circa 40 uur loonslavernij, 2 kinderen, sportactiviteiten, een hypotheek en daarnaast zelfs een sociaal leven (ja, ook die kijken wel eens naar Weltschmerz) kunnen meestal niet meer dan een half uur vrij maken. Hoe dan ook moet je er naar streven kernachtig en helder te formuleren als je een zo urgente boodschap hebt als met de coronacrisis. Ik denk juist dat in deze bizarre tijden het zaak is dat cafe Weltschmerz,  naast hetgeen het al met verve doet, ook af en toe een poging doet om een poot tussen de deur te krijgen binnen de fastfood-consumptie van (non)informatie a la 1 Vandaag, de NOS, Nieuwsuur en de speeltjes van reptiel John de Mol. Samenvattingen maken van circa 10 tot 15 minuten van dit soort lange items maakt ze geschikter om door te appen naar vrienden en kennissen (of gewoon naar mensen die je op stang wilt jagen).

Aad Breel

Opvallend dat Een Vandaag gisteravond ook eens liet weten dat er tegengeluiden zijn tav het gevoerde Coronabeleid.  Wat dan zo ongelooflijk sneaky  is, is dat ze vervolgens Lange Frans opvoeren als de stem van het tegengeluid en daarmee het serieuze tegengeluid van een groot aantal wetenschappers als idioterie wegzetten.
Waar kan ik het boek Dossier Mexicaanse Griep nog kopen? Lijkt nergens meer beschikbaar.
Nu ik toch bezig ben, ik stoor me soms aan het door elkaar heen praten tijdens het interview.
Ga vooral door met deze interviews. Ze bieden een breder perspectief op wereld zaken en een gezond tegen geluid aan de mainstream media.
Rutte kreeg gisteren tijdens de Corona uitzending ook weer een aantal inkoppertjes van journalisten te verwerken. Geen enkele kritische vraag over ventilatie in gebouwen bijv. .
Wel mondkapjes dragen van een al dan niet gewassen uitgeknipt kruis van een ouwe onderbroek.
groetjes
Aad Breel

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.