Erik Boomsma in gesprek met Ronald Bernard

In deze aflevering gaat Erik in gesprek met een speciale gast: Ronald Bernard. Hij is de oprichter van de United People Foundation en de B-of-Joy en is voor velen reeds bekend van zijn interviews die op YouTube te zien zijn en waarin hij vertelt over zijn eerste leven, waarin Ronald in opdracht van de hoogste regionen van de wereldmachthebbers zorgde voor het onzichtbaar laten verlopen van de geldstromen om onder andere oorlogen te financieren. Totdat hij in die kringen geconfronteerd werd met gruwelijkheden waar ook kinderen bij betrokken waren en hij niet meer in staat was nog langer deel uit te maken van het systeem waarin hij werkzaam was.Erik praat met Ronald over de drijfveren, achtergronden en de grote schadelijke gevolgen van financiële machtsstructuren in de wereld. En over de toekomstplannen van de wereldmachthebbers, die nu in rap tempo worden uitgerold over de mensheid. Het wordt duidelijk dat, indien de mens niet snel tot het maken van fundamentele keuzes komt, zij onderworpen gaat worden aan een totale digitale dictatuur en slavernij.

Ronald vertelt ook over zijn 2e leven na het uittreden uit de financiële (onder)wereld en zijn Bijna-Dood-Ervaring. Zijn ervaringen brachten hem ertoe om zijn leven nu in het teken te stellen van het creëren van een Nieuwe Wereld voor de mens en nog meer specifiek voor de kinderen. Hij is de grondlegger van de United People Foundation, waarin in de afgelopen 12 jaar hard gewerkt is aan de realisatie en manifestatie van een nieuw coöperatief financieel systeem met een eigen munteenheid (URA) en een Financieel/Economisch platform (URA-platform). Dat URA-platform is nu operationeel en kan gebruikt worden door alle mensen die kiezen voor een menselijke en liefdevolle wereld.

In het gesprek neemt Ronald ons mee door het URA-platform. Hij laat zien hoe het werkt, hoe het eruit ziet en op welke manier het de mensen een ontsnapping biedt en hen bevrijdt van de perversie en de dreigende digitale slavernij van het oude financiële systeem. En om de al voorbereide volgende fases van de ontwikkelingsplannen van de manifestaties van de United People Foundation te activeren roept Ronald iedereen op om mede-eigenaar te worden door het aanschaffen van een Eeuwigdurend Leden Certificaat (ELC) en lid en gebruiker te worden van het URA-platform. Zodat de mensen elkaar voor het leveren van producten en diensten voortaan in URA gaan betalen.

Wil je meer weten?

Website UPF: https://www.unitedpeople-foundation.org
Website B-of-Joy: https://deblijeb.nl/thuis.html
Wordt Mede-Eigenaar: https://www.unitedpeople-foundation.org/ledencertificaten
Open een URA-rekening: https://www.unitedpeople-foundation.org/reg-ura-nl
YouTube kanaal Ronald Bernard: https://www.youtube.com/c/RonaldBernard
Download Powerpoint: https://www.dropbox.com/s/afgxtdb74bnrqh1/Erik%20Boomsma%20in%20gesprek%20met%20Ronald%20Bernard.ppsx

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wichal

*Op https://cbdc.cc/ staat “91 Countries / Currency Unions Tracked” waaronder 7 inactief, 2 gecanceld; en, een boel niet getrackt dus.

@ Ed

Ronald…als je een bodyguard nodig hebt…Let me know

@ Ed

Ben bekend met jouw oude ‘wereldje als bodyguard

Sadu

De meeste mensen zijn NPC’s, schapen, lafaards en opzettelijk onnozel. Deze mensen zullen willig de overheid tot aan hun dood volgen. Dit soort volk denkt niet voor zichzelf. Hoe ga je een strijd winnen als de meerderheid niet eens wil erkennen dat ze uitgeroeid worden door hun eigen regering?

We zien nu hoe Hitler in staat was zijn hele bevolking te radicaliseren. Mensen zijn net als robots: programmeerbaar. Het verbijsterd me immens met hoeveel gemak dit gaat. Humans are IDIOTS

Gekke

Verschrikkelijk hoe die Boomsma zich gedraagt. Zo ongelooflijk irritant dat hij Ronald niet laat uitpraten.

Richard

Idd

Mark

Eens!

T. Groot-Wassink

Klopt, vond ik ook. Soms ging hij ook totaal niet in op wat de ander probeerde te zeggen. Hij had ook niet door dat de ander t soms moeilijk had.
Jammer. Later communiceerde hij beter en bleek hij zn ‘voorwerk’ wel goed te hebben gedaan.
Hij komt ook slecht uit zn woorden met veel uhhh en hummm enzo.
Iig zijn we door dit intervieuw wel heel wat wijzer geworden. Ik wel dus !!

fiederels

Zo jammer dat Erik Boomsa zelf zoveel aan het woord is. Hij is toch de interviewer. Laat Ronald Bernard aan het woord, denk ik dan. Jammer, jammer.

Nachtuil

Ik weet het niet met deze man. Zijn verhaal over het systeem klopt, maar klopt zijn persoonlijk verhaal ook?

rosi rosi

We kunnen toch niet klakkeloos meegaan n dit systeem en geld inleggen .
We worden nu aan zoveel kanten opgelicht .We zullen eerst resultaten moeten horen en zien door gebruikers dit nieuwe geld systeem.ik ben nu heel achterdochtig geworden, mocht het positief lukken wat jullie willen ,ben ik bereid om daarin mee tegaan .

Hennie

Wat maakt 100 euro nou uit? Ik geloof erin.

Wichal

Of zijn persoonlijke verhaal klopt doet er niet echt toe — het gaat erom wat jij doet; dat bepaalt jouw realiteit ; )

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.