Genderidentiteitscrisis bij jongeren – Shohreh Feshtali en Caroline Franssen

Shohreh spreekt met Caroline, initiatiefnemer van “Stichting VoorZij”, over hoe genderidentiteitscrisis jongeren wordt aangepraat en hoe jongeren in deze kritische fase van zelfontwikkeling verstrikt raken in een onnatuurlijk proces.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jim

Transing the gay away! Een antihomobeweging. Dat heeft Caroline goed verwoord. Mensen hebben liever een transgender kind dan een homoseksueel kind. Ouders gaan er daarom in mee om hun puberzoon te laten ombouwen terwijl hun hersenen nog helemaal niet volgroeid zijn en een dergelijke drastisch onomkeerbare beslissing helemaal niet zouden kunnen of moeten nemen op die leeftijd. Caroline heeft gelijk: dit is kindermishandeling!

Laatst bewerkt op 15 dagen geleden door Jim
Peter

Respect voor het gesprek van Sohreh en Caroline,
Helaas kent een standpunt aannemen, een beperking om totaal begrip en kennis te vergaren voor alle groepen. Als je je benadering enkel vanuit je eigen standpunt maakt, mis je veel facetten waarin je kennis op kunt doen. Praat daarom met elkaar, dus ook met mannen, ook al is je standpunt vanuit feminisme bekeken.. Een aanname maken is nog geen kennis vergaren.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Peter
ada bouwman

jammer dat de tafel is verdwenen. De kracht zit hem in een tafel een lamp een gesprek. Dit wordt tuttig met een plantje, mok, oranje stoeltje. Niet doen, hou het kaal en simpel, de eenvoud, egoloos daar zit de kracht in. En waar zijn de NEXT jongeren? spoorloos verdwenen in de EU? Ga niet de maintream media na doen. blck bx zit ook met dit probleem. Niet doen.

kami

precies ik kijk ook niet meer naar black box…. het begint te veel zeg maar politiek links te hangen… in iedergeval toen ik het keek in die tijd het begon me irriteren…. wel jammer als ik altijd iets wil abboneren het opeens een rare afslag neemt. ik vraag me af bestaat er ook een groep voor mannen/jongens? ik vind dat we altijd in de dark worden gehouwen… anyways ben met je eens wat je in je comment zei 😛

genesis 1:27

Interessant gesprek! Dank dames, ik zie ook met stijgende verbazing de ontwikkelingen en actieve promotie van transgenders bij kids.

waar deze agenda vandaan komt denk ik:

– gaat overbevolking tegen (transgenders kunnen geen kinderen krijgen)
– aanval op het traditionele gezien, de nucleus van de samenleving (wellicht meer 1persoonshuishoudens die allemaal hard moeten werken en meer consumeren/belasting betalen)
– transgenders hebben hun hele leven medicijnen nodig (meer winst voor farmaceutische industrie) Vaak lobbyen farmaceuten dus ook voor de transgender beweging of sponsoren ze.
– verdere atomatisering en verwateren van normen en waarden in de maatschappij

Verder kan je ook nog betogen dat het de bevolking zwakker maakt als geheel en dit ook past bij de agenda van de overheid die steeds meer controle wil. Zij willen geen krachtige mannen en vrouwen als burgers die weten wie ze zijn en hoe de wereld werkt.

Eerst is de man decennia aangevallen en gedemoniseerd en nu is de vrouw aan de beurt ten koste van de transgenders. Hierna zal het transhumanisme gepromoot worden als logische volgende stap..

Het bestaat wel

Ik ben het voor een heel groot gedeelte eens met wat Caroline zegt.
Er worden echter wel babies geboren die lichamelijk kenmerken van beide geslachten hebben.
Er zijn mannen met een extra vrouwelijk chromosoom (XXY), die dus hun hele leven heel veel vrouwelijke hormonen maken en zich als vrouw ontwikkelen, maar geen baarmoeder hebben.

Er worden echt jongetjes met een vagina geboren, die dan verder heel veel mannelijke kenmerken ontwikkelen. Als de ouders en de artsen dan een gender voor het kind kiezen, dan kunnen ze daar heel veel leed mee veroorzaken.

Laten we wel lief en begripvol naar die mensen blijven.

Caroline

Mensen met een chromosomale aandoening hebben niets te maken met transgenders.

Overigens is het van vrijwel alle mensen met een DSD aandoening helder of het mannen zijn of vrouwen (door de aan- of afwezigheid van een Y-chromosoom). Iemand met bv Klinefelter syndroom, is altijd een man. Mensen met DSD aandoeningen willen daarom niet in deze discussie betrokken worden. Bij hen gaat het immers op fysiek aantoonbare problemen. De strijd die zij voeren is juist TEGEN medisch ingrijpen en voor zelfacceptatie van het lichaam. Het gaat er bijvoorbeeld over dat ouders babies en jonge kinderen niet opereren aan de geslachtsorganen, zoals in het verleden wel gebeurde. Dan werd van een jongen met een mini-penis gedaan alsof het een meisje was en werd die geopereerd om dat uiterlijk min of meer zo te doen lijken.

Maar voor een jongen met een mini-penis is het niet beter is om die penis er af te halen en te doen alsof het een meisje is. Hij heeft immers verder een mannenlichaam.

Pascal

Cultuurbederf ten top !
10 jaar geleden waren er geen transgenders en veel minder gay’s.en lesbische.
Te triest voor woorden dat volwassenen hierin mee gaan ..
Dit is uitroeien van ras en kinderen bewust misleiden enz enz

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.