Eugenics: Het Masterplan – Erik Boomsma

In deze aflevering in de serie uitzendingen met Erik Boomsma, neemt hij ons mee in de wereld van de Eugenics Ideologie. Hij laat ons het historisch perspectief zien waartegen de actuele ontwikkelingen van Corona-maatregelen, medische experimenten met Covid-19 injecties, The Great Reset, Build Back Better en de New World Order moet worden gezien.

Al vanaf halverwege de jaren 1800 is er een Upperclass (Elite) in the maatschappij nauw verbonden met deze Eugenics Ideologie, die streeft naar genetische rassenzuivering, rasverbetering en uiteindelijk ook depopulatie van de Wereld. Erik laat met een stevige onderbouwing zien, dat de huidige maatschappelijke ontwikkelingen niet los gezien kunnen worden van de ideologie van het Eugenics Genootschap. Vele zeer bekende personen uit de geschiedenis…, maar ook huidige zeer hoog geplaatste functionarissen maken deel uit van het Eugenics gedachtengoed. Het lijkt er zelfs op, zo laat Erik ons in deze uitzending zien, dat er doelbewust op aangestuurd wordt op – wat binnen de Eugenics Society aangeduid wordt met – “Uitdunning van de Kudde”. Een beangstigend, maar zeer realistische werkelijkheid.

Bronnen:

PowerPoint presentatie van Erik Boomsma:
https://www.dropbox.com/s/c1q5cmac9htslwz/Het%20Masterplan%20-%20Eugenics.pptx

Link historisch netwerkoverzicht Eugenics:
http://eugenicsarchive.ca/discover/connections/5435fdc67be6ec0000000031

Link document overzicht netwerken Bill Gates:
https://www.dropbox.com/s/ffk84s5soauj86u/Het%20Global%20BMGF%20Netwerk.pdf

Link investeringen Bill & Melinda Gates Foundation:

Portfolio

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mignon

Erik Boomsma,
Hoe verschrikkelijk de inhoud ook is, ik wil u ontzettend bedanken voor al het onderzoek dat u deed. En -de rust waarmee u het alles vertelt- maakt het des te indringender.
Wat kunnen we in godsnaam ondernemen om dit alles te stoppen ? Ja, ik zal weer meelopen, komende zondag. Maar heeft het ook maar 1 gram ZIN ?
De meerderheid is nog steeds zo overduidelijk schaap-denker.
Max, dank voor jouw Weltschmerz. Indrukwekkend goed.

JanOzephius

Meest schokkende aflevering ooit, als ik het mag zeggen na de vele tientallen afleveringen die ik eerder bekeken heb. In alle rust licht Erik Boomsma toe, waarom de mensheid aan de top door en door slecht is. En dat alles onderbouwd met zeer uitgebreide informatie. Die moet ik nog uitpluizen, maar vooralsnog: dit moet echt iedere Weltschmerz kijker zien. En zoveel mogelijk anderen. Delen dus! Dank aan Erik en Max!
Ter aanvulling wellicht: het verplicht steriliseren van o.a. geestelijk gehandicapten, dat voorkomt in het verhaal valt gemakkelijk te koppelen met uitspraken, die de huidige minister van VWS al in 2016 deed tijdens zijn wethouderschap in Rotterdam. Noem het toeval…..

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door JanOzephius
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.