Het morele kompas

Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Emmie Stals

Prachtige toespraak maar toch wordt ik er een beetje ongemakkelijk van. Want daar in dat kamp was heel duidelijk te zien wie de agressor was. Dat men dan zo dicht bij zijn eigen principes kan blijven getuigd van een grote kracht.
Maar…..als ik dit terug koppel naar deze tijd waar wij nu in leven kunnen veel mensen door de eenzijdige berichtgeving geen goed beeld krijgen van de ware agressor. Deze toespraak kan geïnterpreteerd worden dat wij op ons morele kompas varen als wij bij voorbeeld het het gas uit Rusland weigeren? Nu bij ons morele kompas blijven wordt wel heel erg moeilijk gemaakt. En wat als we er achter komen dat we de verkeerde keuzes gemaakt hebben?

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.