Is het een grote misleiding van het RIVM?: Pierre Capel Column

Op basis van bewust (?) achtergehouden informatie wordt het kabinet al maanden onvolledig geïnformeerd. Alle grondslag ontbreekt om het voorgestelde destructieve beleid met onomkeerbare gevolgen uit te blijven rollen.
Pierre Capel maakt in zijn column duidelijk hoe je op eenvoudige wijze de beschikking krijgt over internationaal gepubliceerde wetenschappelijke artikelen. Zo leer je dat er al circa 3100 artikelen gepubliceerd zijn over de transmissie via aerosols. En zo vind je ook zonder enige moeite het artikel dat door het RIVM zelf gepubliceerd is in 2010. Hieruit volgt dat toen al bekend was bij het RIVM dat verspreiding via aerosols 20 maal groter is dan via druppels. Ondanks het feit dat deze internationale publicatie alle informatie geeft om niet alleen gedegen beleid te bepalen, maar vooral verspreiding van het virus tegen te gaan, wordt stug volgehouden dat social distancing, gebaseerd op onderzoek uit 1930, de sleutel naar de oplossing is.
Kijk en huiver…en ontdek zelf dat:
– het Corona virus geen nieuw virus is. Sinds 1954 wordt hier onderzoek naar gedaan;
– de verspreiding van besmettelijke virusdeeltjes via aerosols 20 maal groter is dan via druppels (en daarmee social distancing van de baan kan);
– de PCR test die op grote schaal de besmettingen vast moet stellen volstrekt onbetrouwbaar en daarmee volledig onbruikbaar is…maar daarmee wél het beleid van de overheid onderbouwt, de Spoedwet er doorhaan kan jagen en niet in de laatste plaats…een land in lockdown kan brengen en de burger op persoonlijke titel in huisarrest kan plaatsen, tot een strafbaar feit kan veroordelen en een boete van tienduizenden euro’s kan opleggen.
De leugen regeert. Al maanden. Het wordt tijd dat de beerput opengaat en de waarheid op tafel komt.
Bekijk deze video op Youtube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word lid
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gillis Mol

Met aandacht heb ik de interviews gevolgd. Ik weet niet en vraag mij steeds meer af welke (financiele) belangen achter dit geheel zitten en waarom onze ministers, RIVM, etc het hele land economisch en sociaal aan het kapot maken zijn.

[…] Tweede Kamerleden denken: verplichte quarantaine, dat is helemaal niet nodig. En misschien heeft Pierre Capel wel gelijk als hij zegt dat covid-19 door de WHO onterecht op de A-lijst is gezet, de lijst van […]

I Hopmans-van Eijk

Beste Paul,
Het is totale onwil. Sterker, het is totale wil om Nederland in lockdown te houden. De angstmodus aan te blijven jagen. Het gaat om de vaccins. Hugo zit, via zijn broer en de broer van Feike Sijbesma, tot aan zijn ellebogen bij AstraZeneca erin. En die vaccins is de sleutel waarom het in heel Europa?wereld hetzelfde is. Follow the money.

Daan van der Keur

Grappig ik schreef net op Geenstijl een reactie dat er geen vaccin gaat komen dit jaar word ik weggejorist en permanent gebanned. Het is toch wel van de zotte met de CENSUUR op Geenstijl en het wordt steeds erger daar. Je mag gewoon geen kritische of zelfs ook maar een beetje kritische reacties plaatsten. En zelfs als je ene kroontje koopt voor iets van 30,- euro voor een jaar word je er soms al na 3 maanden af gegooid maar je krijgt je geld niet terug van die overige 9 maanden. Wat een triest blog is het toch geworden dat Geenstijl, man, man……

[…] Bron:www.cafeweltschmerz.nl(h/t “Konkie” en “Henk V.”) […]

Paul Bus

Beste mijnheer Capel,waarom blijft men vasthouden aan het stompzinnige beleid van de Overheid en de RIVM,ontbreekt het hen aan voortschrijdend inzicht of is er totale onwil?Hoe kan dit doorbroken worden?
Vriendelijke groeten Paul

Daan van der Keur

En niet alleen al die leugens irriteren mij mateloos maar vooral ook dat men de historie van de pandemieën niet kent. Zo was de Russische Griep uit 1890 (eerste pandemie) vrijwel zeker een koeien-coronavirus. Een Belgische onderzoeksgroep heeft dat uitgezocht. Er waren geen monsters beschikbaar dus men heeft nooit kunnen bewijzen dat het een griepvirus type influenza HxNx is geweest. Russische artsen hebben toentertijd melding gemaakt van smaak- en reukverlies en ook verschrikkelijke hoofdpijn en aantasting van ademhalingstraject heel typisch voor een coronavirus. Artikel hierover: https://www.brusselstimes.com/all-news/belgium-all-news/116859/coronavirus-possibly-caused-million-deaths-in-1890-says-marc-van-ranst/

Johannes

Geachte professor Capel,
Dank voor de energie welke u in deze kwestie steekt, het verschrikkelijke klimaat waarin de wetenschap van vandaag zich bevindt zal u aan het hart gaan. Helaas zijn de meeste hoogleraren nog niet met emiritaat en derhalve te gevoelig voor represailles om massaal op te staan.
Het is ongelofelijk dat deze zinloze, desoriënterende en nachtmerrie-achtige situatie door instituten wordt geschapen, en dat een klein groepje met een bepaalde ideologie en exorbitant veel geld de richting geeft.
Twee zaken welke ik opmerk.
Lijst A: hierin staat ‘covid-19’. Dit is een mandje niet-unieke symptomen. De overige labels in de lijst A zijn virussen. Bovendien staat het SARS-CoV virus er reeds in, waarmee de toevoeging van SARS-CoV-2 als vrijwel gelijk virus een twijfelachtige beslissing is.
Omdat de pcr-test om meerdere redenen zo a-specifiek is, kan je niet uitsluiten dat deze test  een goede dekmantel is voor andere pathogenen welke ook het mandje covid-19 symptomen veroorzaken. Hierbij is de geografische spreiging, clustering, van infecties in Italië, Wuhan en de drie gemeenten in Brabant rond de Amerikaanse vliegbasis interessant: point-source outbreak.
Waar het gaat om historical evidence dan zijn tevens de volgende artikelen in Nature Magazine interessant:
https://www.nature.com/articles/nm.3985; het corrigendum http://www.nature.com/articles/nm0416-446d wat erop neerkomt dat USAID-EPT-PREDICT in Wuhan ‘training and support’ leverde aan function-gain studies inzake virussen, specifiek coronas; http://www.nature.com/news/engineered-bat-virus-stirs-debate-over-risky-research-1.18787
Abraham Lincoln zei ooit: “You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.”

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.