Jeroen en Willem nemen de week door #23

In dit weekjournaal gaat het onder andere over propaganda en censuur, de aanval op Ongehoord Nederland, de inflatie waarvan nu toegegeven is dat Oekraïne niet de reden ervoor is en sciëntisme (wetenschap wordt misbruikt om beleidsdoelen door te drukken). In het internationale nieuws komt aan de orde dat Agenda 2030 goed op schema ligt. Jeroen en Willem bespreken een aantal rechtszaken waarbij opvalt dat de rechtsspraak weinig moeite lijkt te doen om er nog iets van te maken en eigenlijk ontmanteld is. In het medische gedeelte valt op dat er een daling is in nieuwe geboortes, die niet zozeer te wijten is aan de prikken als wel aan de angstterreur waardoor mensen zich niet meer willen voortplanten.—

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Casse

Gates en de 1500 overige privévliegtuiggebruikers kunnen eenvoudig uit de lucht gehaald worden met de duizenden Javelins, Stingers en overig militair materieel dat geleverd is aan de Oekraïne maar nu op het dark web te koop is.

Willem

Mondkapjes, complience gedrag, nou het is meer dat mensen hem opzetten omdat ze de boetes niet kunnen betalen en moe werden van dat gezeik aan de deur van winkels enz, of dat de politie aan de deur kwam omdat ze je kenteken hadden genoteerd en gingen klikken. Het geweld dat werd gebruikt als je geen mondkapje op wilde doen, mensen vergeten te snel.

Willem

De maatschappij, het is een bedrijf, droogdokmaatschappij, stoomloggermaatschappij enz, mensen zijn het produkt, immigratie is voorraad, product westerling is verouderd, vandaar dna veranderende middelen en denk maar niet dat het de eerste keer is. Dit gebeurt al heel lang. Waarom zijn al die jaartellingen er denk je en waarom steeds opnieuw beginnen?

Mevrouw Dekker

Bij minuut 30 Kijkt Willem ineens achterom. Hoort ie iets?

Irene

Inderdaad, precies bij minuut 30, op de seconde. Is dat toeval?

ing. J. Onno Dekker

Zo belangrijk nazi’s dood te schieten. Lang leve Putin!
Meedoen!

nanny

Welke nazi’s? Al die duizenden burgers en kinderen waren allemaal nazi’s? Hij denkt dat hij tsaar Peter de Groote is de dictator. Geloof toch niet alles wat een stel idioten bedenkt. Het is gewoon een volkerenmoord. Als jij Poetin tot held verheft dan moet je eens in die steden gaan kijken dan zie je dat hij zich niet houdt aan afspraken en gewoon een crimineel is met een veel te groot ego.

Casse

Bewijzen, Nanny, bewijzen graag.

Mijn familie in centraal Oekraïne belt me alle dagen met nieuws. Vreemd toch dat daar het internet, de elektra, gas en water het allemaal doen terwijl de oorlog woedt. Juist, het Russische leger laat zoveel mogelijk de burgerinfrastructuur heel en dat is overal in het land te merken.

Vergelijk dat eens met wat onze NATO in Irak, Libië of Syrië gedaan hebben, landen die niets op hun kerfstok hadden, iets wat van de neo-nazi regering van Oekraïne niet gezegd kan worden. Het Russische leger heeft zeer weinig burgers getroffen, en vrijwel alleen in het geval dat de Oekraïense strijdkrachten dekking hadden gezocht achter burgers, iets wat volgen internationale wetgeving ten strengste verboden is. Wetgeving waarvan Zelenskiy en zijn roofridders hebben toegegeven zich daar niet aan te zullen houden.

ing. J. Onno Dekker

Demmink heeft wel degelijk een turks jongetjes misbruikt, maar dat is tot op verjaring juridisch gerekt!

nanny

o daar was je bij, zeker net zo als al die andere verhalen die niet waar zijn.

Luca

Nanny,wordt wakker,

Willem

Voor normale mensen verjaart dit nooit, denk daar eens over na.

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.