Jeroen en Willem nemen de week door

In dit weekjournaal hebben Jeroen en Willem het over politiek, censuur, propaganda (met name het woord desinformatie), Agenda 2030 is een terugkerend onderwerp en internationaal nieuws.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Remo

Geweldig, kort na minuut 6, “Ik was onderweg naar Nijmegen, gezien zijn – Bruls – omvang ben je dan al in de buurt”. Heerlijk Willem en Jeroen. Heerlijk.

Gerart

Er zijn nog niet voldoende WEF opgeleide beveiligers, daarom hebben ze problemen op de vliegvelden. Er is dus geen volledige controle over de mensheid

Linde

Bedankt kerels

Nelis

Geweldig! ga zo door mannen.

Henk

ineens valt het op z’n plek.
toen bij Ajax geen huldiging mocht komen omdat de gemeente niet genoeg beveiligers kon regelen ook al kwam vervolgens het ene na het andere beveilingsbedrijf met het verhaal wij zijn niet eens gecontacteerd en wij kunnen genoeg mensen leveren.
toen wist je eigenlijk al hier zit iets achter..
toen aboutaleb ook nog eens kwam met dat er ook geen huldiging zou komen bij een eventuele conference league winst werd dat alleen maar bevestigd.
En nu hoor ik willem en jeroen weer praten over het gebrek aan beveiligers op vluchthavens..

Dit gaat als argument gebruikt worden om overal cameras op te hangen.. voor de surveillance maatschappij die opgetuigd gaat worden.
Het is allemaal zo doorzichtig

Henk

Jullie zijn weer vergeten de link uniek te maken.. zou er die -8 achter zetten net als de link hier op de website.

ineke zwiers-van Holt

Ik keek vaak naar öpgelicht”op npo 1 en daar deden inderdaad die OPLICHTERS precies hetzelfde: de boel omdraaien en de opgelichte was het eigen schuld omdat hij niet te bereiken was of wat voor een idiote drogreden dan ook.

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.