Juridisch Weekjournaal – Manipulatie als beleid – Jeroen Pols en Willem Engel

Meer weten over de Snowden Phone? Klik op de onderstaande link:

Snowden Smartphone

Dit is het vervolg op de aflevering “Ideologie – One world, one health”. Jeroen en Willem gaan in op verschillende aspecten, zoals wat de doelen zijn van de mensen binnen de “One health”-groepering: hoe dit tot beleid is geïmplementeerd, welke veranderingen er te zien zijn in het medisch-ethisch denken en welke psychologische beïnvloeding er wordt gebruikt om de zichtbaarheid van beleid te verminderen. Zo wordt het volk steeds meer als vee behandeld, door mensen niet meer te betrekken bij de argumentatieve discussie in het politieke spectrum.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ing. J. Onno Dekker

De Hopkins University verklaarde de wet van Benford ongeldig voor verkiezingsuitslagen
juist voor de grote zege van Trump. De fraude van de eeuw!

Scarlett Verkuijlen

Jammer dat onder de video’s nooit links staan van de besproken onderwerpen.

Ingmar

Wat een helder betoog. Dank voor jullie werk. Het vraagt veel tijd en energie denk ik. Grote dankbaarheid. Willem, met name jou talent om echt onafhankelijk denkend een boodschap te duiden is zo waardevol. Zet dat alsjeblief in bij zoveel mogelijk interviews en podcasts als je maar kan krijgen.

Leo Knotter

Grote dank met wat jullie altijd brengen en daarbij alles ook nog eens goed beargumenteerd en onderbouwd. Bovendien vullen jullie elkaar ook zo goed aan. Onnavolgbaar!

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.