Lockdown als afleiding? – Patricia Mensink en Anthony Migchels

Patricia Mensink spreekt met Anthony Migchels over de rentestijging op de financiële markt die grote gevolgen zal hebben. De overeenkomst tussen de financiële markt en politieke gebeurtenissen wereldwijd zijn opvallend te noemen. In oktober 2019 sprak Anthony Migchels voor het eerst over een rentestijging op de financiële markt, diende de lockdown als afleiding voor de economische crisis?

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Enno Baklava

Op welk medium cq website kun je als eerste lezen of de Fed met nòg een rondje bailouts komt dan wel de rente gaat verhogen en aldus een recessie gaat creëren?

ML Fortes

Dus als we niet voorbereid zijn wat gebeurt er dan? Hoe bereid de gemiddelde burger zich voor? Concreter graag want ik krijg hier de riebels van….er komt een crash op ons af maar het blijft vaag HOE ieder deze crash aankan. Waar liggen kansen? Dat!

André

Als een razende je geld van de bank halen en omzetten in goud/zilver, crypto of vastgoed. Banken gaan failliet, spaargeld is weg en leningen en hypotheken moeten dan direct worden terugbetaald. Pensioenfondsen storten ook in. Koop zilveren munten want de euro stort in elkaar waarna de Central Bank Digital Currency de digitale programmeerbare munt introduceert. ‘You will own nothing and you will be happy’ is dan compleet, maar zorg er voor dat je nog wel degelijk iets bezit.

ik ben het

Als er 1iets klapt momenteel is het wel ZILVER

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.