Manipulatie in de financiële wereld – Kiki Scheepens en Jelena Postuma

Wil je meer weten over het e-book van Maarten Verheyen over hoe je jezelf kan beschermen tegen de stijgende inflatie? Klik op de onderstaande link:
http://hyperinflatie.com/

Kiki Scheepens gaat met Jelena Postuma (23) in gesprek over manipulatie in de financiële wereld.

Jelena is behalve econoom ook lid van een economische denktank en één van de jongste schrijvers ooit bij Stichting Gezond Verstand.

Bestaat manipulatie in de financiële wereld? Hoe zit dat dan precies? Wat heeft het WEF hiermee te maken? Wat is ‘The Great Reset’ en wat voor gevolgen heeft dit voor de burger?

Als je in begrijpelijke taal wil weten wat er speelt op mondiaal niveau, maar ook als je wil weten wat je zelf kunt doen tegen de plannen voor ‘2030’, bekijk dan deze aflevering van Toxic via de website van Café Weltschmerz.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pierre van loenen

hyper inflatie komt door de centrale banken bij drukken van geld ( digitaal ) zij zijn door partikulieren in handen

Coolen

In fijt heeft Nederland geen munt wel eens gehad maar en toen kwam de euro en dat werd uit gelegd of wij Nederlanders er beter zouden op worden maar de elite wilde alle macht over het geld en bedacht dit plan en dat gaat voor dat volk naar wens gewoon door blijven geld bijdrukken en hoe meer dat er geld bij komt hoe armer ons volk wordt de schuld is gigantisch wij het klootjes volk kan amper zijn eigen hoofd boven water houden hoe kunnen zij dan deze schuld ooit aflossen, de kinderen roepen zij maar die mogen straks blij zijn als ze slaaf van deze elite mogen zijn voor een handje meel er komt een hele grote armoede op ons af en wij zijn zelf de daders omdat veel mensen op dat tuig jaren er maar op bleven stemmen hun leugens weren waarheid en de waarheid waren gewoon leugens.

Mar

De jonge mevrouw van 23 jaar vond ik veel kennis hebben.En er werd heel gewoon over gepraat, dat het WEF al heel behoorlijke invloed heeft.
Heel veel mensen weten dit echt niet…. Het is goed,als er hardop over de WEF invloeden wordt gepraat.

Wat in deze video nog ónderbelicht bleef, vond ik, was wat wij als burgers kunnen doen.En hóe wij het kunnen doen, om geen, of minder last van de inflatie te hebben.

Natuurlijk koopt iedereen wel eens lokáál een zak met kersen in de Betuwe bij een boomgaard, als hij daar op bloesem-tocht is. En ja, dat doet er dan toe….ook al is het maar 1 keer per jaar 1 zak kersen…
Begrijpt u?

Ik vind dit verhaal éérlijk. Maar het bleef veel te theoretisch voor een gewone Nederlander, Die wil dan wel duidelijke richtlijnen hebben,wat hij dágelijks ánders kan doen, om de inflatie tegen te gaan.

Ik koop ook altijd bij mijn lokale supermarkt. Want het is de enige winkel in de omtrek.
Het is alleen wel een supermarkt die verbonden is in een wereldwijde keten…

Het zou wel heel fijn zijn,als cafe Weltschmerz ook vele programma’s zou besteden aan hoe de dagelijkse praktijk geleefd zou kunnen worden.En daarvan voorbeelden zou geven.
Welke initiatieven er zijn,waaraan je kan deelnemen….
Zo hoorde ik eens dat er ergens een soort supermarkt is opgericht,die van lokale boeren koopt.Maar wáár is die organisatie? En hoe helpt dat tegen inflatie.

Tenslotte, zei u in de inleiding , dat u het ook zou hebben over hoe de gewone burger :
‘het dan ánders kan doen’.
Maar ik ben daar nog niet veel wijzer over geworden in deze uitzending.

Als laatste zou ik ook willen weten, hoe ik kan ‘beleggen’ (iets dat de jonge mevrouw al zo lang doet,en waarvan zij zegt dat het een goede manier is ,van ánders met geld omgaan).
Hoe beleggen op een manier kan, zodat ik met mijn beleggingen niét de 3 grootste vermoges-beheerders van de wereld spek.

Begrijpt u? k vond dat, terwijl uw doel was, om alles voor de gewone burger inzichtelijk te maken, u te veel leek uit te gaan van een enórme hoeveelheid kennis en inzicht bij de gewone burger. Die kennis heb ik althans niet.

Misschien zou u nog eens enige programma’s kunnen maken,juist over de ‘paden’ die in de dagelijkse praktijk door ons als burgers kan worden bewandeld,om deze akelige inflatie tegen te gaan.

Verder vond ik de uitzending goed.

Jan Schuijt

Vluchten kan niet meer , alleen de WEF weet nog hoe !!!

Mar

Ja k wil mee denken

Albert

Waarom weer deze nieuwe tante die in ELKE zin het woord ‘eigenlijk’ gebruikt? Mode? Woke-invloeden? Onzeker? Scheidt daarmee toch uit! Duizenden onzekere ‘eighunluk’-schaapjes hopen u te volgen.
Hopen wij.

ing. J. Onno Dekker

Toch heeft ze veel punten!

Albert

Test

Adelaide

Hallo , ik had graag willen weten dat als je cash geld van de bank haalt hoe dit zich dan verhoud met de ontwaarding van het geld. Heb je dan voor je het weet en de CB het in hun hoofd haalt naar digitaal over te gaan alleen papier in huis? Of moet je het uitgeven en niets achter de hand houden voor het geval dat?

Coolen

Wat mij betreft kan je het tuis houden of naar de bank brengen straks is het niets meer waard dan is het nog goed om een beetje vuur mee te maken alles gaat digital en op het moment dat je geld gaat kosten wordt je langzaam uit gehongerd maar dat wilde het schaapjes volk.

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.