Medisch journaal: Kanker door injecties bewezen? – Willem Engel en Robert Gorter

Willem gaat in gesprek met Robert Gorter over hoe ons lichaam kankercellen normaal gesproken opruimt. Het gesprek gaat voornamelijk over wat er nu gebeurt met ons immuunsysteem naar aanleiding van de gentherapheutische injecties: door onderzoeken (in vitro), autopsies (in vivo) blijkt dat de injecties veel schade toebrengen en een deel van het immuunsysteem uitschakelen, waardoor er bij voorbeeld kanker en auto-immuunziektes optreden.

Ook spreken zij over het model dat Robert heeft ontwikkeld met hyperthermie en autologe injecties met dendritische cellen.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
17 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
complotgekkie

Net zoals dr Gorter meldt dat na een mazelen infectie je geheugencellen hebt en veilig bent bij volgende besmetting, ben ik als poliomedewerker, ingeent met poliovaccin ooit eens door mijn werk besmet met het wilde poliovirus en daardoor niet ziek geworden door eveneens goede geheugencellen. Dat is dan ook het gevolg van een echt vaccin gemaakt van het echte virus.

Dat na 3x of 4x prikken veel mensen weer ziek worden van corona werkt bij mij op de lachspieren want ik heb nog nooit een middel gezien wat zo kortdurend werkt en een “vaccin” wordt genoemd.

Rein

Een zeer interessant gesprek! Ik zou graag meer willen weten over het toepassen van de maretak bij bijvoorbeeld 4/5G straling. Hoe doe je dat precies? Kan dr. Gorter hier misschien meer over vertellen?

ing. J. Onno Dekker

Standaard krijg je zulke antwoorden van de SP als je wetenschappelijk feiten over de vaccinatie en de morbiditeit opstuurt. Cabal of niet? Blijf ze takkelen!

Beste lezer,
Hartelijk dank voor uw mail! 
Met deze automatische mail laten wij u weten dat we uw bericht in goede orde hebben ontvangen. We streven ernaar om alle berichten zo snel mogelijk te lezen en indien nodig te beantwoorden.
Wij ontvangen veel berichten. Daardoor kan het wat langer duren voordat u antwoord krijgt, langer dan dat u dat van ons gewend bent.

ing. J. Onno Dekker

EEN DEEL VAN HET BERICH DAT AL VIA 8 bronnen naar de SP is gezonden!!!!!!!!!!!!!
=======================================================
“Een snelle herziening van het toxicologiegedeelte (2.3.3) van het beoordelingsrapport van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) over Comirnaty (COVID-19 mRNA-vaccin), dat op 19 februari 2021 is gepubliceerd, geeft aanleiding tot bezorgdheid over de overdraagbaarheid van gegevens van preklinische studies naar klinisch gebruik:

“Om de biodistributie van het met LNP-formuleringen gemodificeerde mRNA (modRNA) te bepalen, heeft de aanvrager de distributie van modRNA in twee verschillende niet-GLP-onderzoeken bij muizen en ratten onderzocht en de biodistributie van een surrogaat luciferase-mRNA bepaald.

“Daarom kan men vraagtekens zetten bij de geldigheid en toepasbaarheid van niet-GLP-onderzoek dat is uitgevoerd met een variant van het mRNA-vaccin in kwestie.

“Bovendien zijn er geen genotoxiciteitsgegevens ingediend bij het EMA.”

Het officiële verhaal van de regering is dat de risico’s van COVID-vaccins minimaal zijn vergeleken met de risico’s van COVID-besmetting. Deze overtuiging vormt de basis voor de noodgoedkeuring door de Amerikaanse Food and Drug Administration, die gebaseerd is op een risico-batenanalyse.

Een zoekopdracht van het Centers for Disease Control and Prevention’s Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) onthulde echter 294.801 meldingen van ongewenste voorvallen na COVID-vaccinatie, waaronder 5165 sterfgevallen en 25.359 ernstige verwondingen tussen 14 december 2020 en 28 mei 2021.

Hoewel de Amerikaanse regering aanvoert dat geen van de sterfgevallen officieel in verband is gebracht met de COVID-vaccins en dat het gerapporteerde risico op bijwerkingen laag is, zou de ontdekking van deze documenten en gerelateerde informatie de risico-batenanalyse die ten grondslag ligt aan het besluit van het EMA kunnen veranderen, zo meldt TrialSite News.

Opmerking Onno: Luc Montagnier, Didier Raoult, Peter Borger, hadden al dezelfde vragen. Werkelijk schandelijk dat na een moeizame ‘WOB-procedure’ na pas een jaar de gegevens boven komen. Duidelijk dat zonder deze toedekking dit ‘middel’ etcetera..

En wat ik nog wil zeggen is dat ik me schaam voor het feit dat jullie volledig zijn afgegleden in volksverlakkerij!

ing. J. Onno Dekker

We hebben geen bewijzen van actieve collaboratie van de SP met het zogenaamde Attali-genocide-program van WEF en Bilderberg, maar defacto is wantrouwen naar de SP ZEER op haar plaats!

ing. J. Onno Dekker

Onthullend dat het meten van immuniteit in Nederland is verboden. Wat een goed programma dat zeer goed aansluit op de oude hbs-kennis over biologie. Wat is het onderwijs toch achteruit gehold. Ook de vectorvaccins en de ribosomen in relatie tot autoimmuunziekten wordt hier aannemelijk gemaakt.
Als werkelijk de kamerleden dit voor 30 % zouden begrijpen en enige ethiek zouden bezitten, dan zou de WEF-dictatuur al gister gestopt zijn!

ing. J. Onno Dekker

Al in in de zeventiger jaren werd bij IG-TNO uitgebreid gesproken in de lange luchpauzes over de gevaren van symptoombestrijding. Zowel over de medische kant en de politieke kant van vele facetten in het leven.

Geweldig dat hier weer de band met de natuur wordt hersteld in de discussie. Prachtige uitleg voor ons leken. De ware wijsheid is toch wel in didactisch vermogen besloten.

Grondige dank!

ing. J. Onno Dekker

Twee bijzondere mensen die waarschijnlijk nooit in de huidige kamer zullen spreken.

Wim

Met behulp van DMSO als draagstof kun je alles het binnenste membraam van de cel laten passeren … binnenbrengen. 🙂

ing. J. Onno Dekker

Ga hier wat meer op in, alhier! Hier komen veel leergierige passanten.
Is het een nuttige stof of is het beter om het te mijden omdat het dezelfde
nadelen heeft als salicylzuur?

Greet

Ik heb DMSO gekocht voor een onrustige plek op mijn wang waarvan ik niet weet wat het is en niet wil laten onderzoeken. Ik heb er geen gebruiksaanwijzing bij gekregen ( mag waarschijnlijk niet) ik wil het zowel uit-als inwendig gaan gebruiken maar kan er te weinig informatie over vinden en “durf” niet zo goed te beginnen. Zoek alleen info in het Nederlands want beheers het Engels onvoldoende,en daar zijn wel boeken over DMSO in de handel.

complotgekkie

DMSO (dimethylsulfoxide) wordt gebruikt om levende cellen te kunnen invriezen zodat bij het invriezen het celwandmembraan intact blijft. Zonder DMSO wordt de celwand kapot geprikt door ijskristallen en zijn de cellen na ontdooien niet meer levensvatbaar. Na ontdooien moeten de cellen weer weer uitgespoeld worden om de DMSO weer te verwijderen.

Wim

Het hele verhaal klopt ….. Corona bestaat al miljoenen jaren en de centrale kern HOOFD FREQUENTIE zal altijd blijven ondanks miljoenen mutaties ….. en dus herkend worden door ons immuum systeem. Case closed 🙂

Wim

Prachtige mensen geweldig , goede en leerzame informatie voor velen, die ik alleen maar kan bevestigen 🙂 DANK JULLIE HARTELIJK !

Nelly

geweldig ! deze mensen zoals Robert Gorter, Pierre Capel, bhakdi zeg maar van de oude eerlijke geneeskunde , hebben dat bevestigd wat ik altijd al wist ! maar niet onder woorden kon brengen , ik zei mijn lichaam weet het punt .

Tom Poes

Plezierig onderricht van meneer Gorter. Heel graag vaker deze gedegen kennis loslaten op de nog komende voorgeschreven pandemieën. Als broodnodige tegenhanger tegen de vooropgezette nepwetenschappers.

ing. J. Onno Dekker

Op ‘en oolog reeds verloren’ was deze man ook te horen.

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.