NRC demoniseert en marginaliseert de kritische media: Kees van der Pijl en Ab Gietelink

#30 NRC bedreigt onafhankelijke kritische media I Ab Gietelink en Kees van der Pijl
Onderzoeksjournalist en cultuurfilosoof Ab Gietelink onderzoekt met Prof. Kees van der Pijl, Hoogleraar Politieke economie en Internationale relaties de diepere maatschappelijke oorzaken die de basis vormen van de actuele coronamaatregelen.
Ze beginnen met de kritische behandeling van 3 recente artikelen in het NRC Handelsblad. Het 1e NRC Artikel ondermijnde het censuurproces over de Weltschmerz programma’s tegen de multinational YouTube. Het 2e NRC artikel was een openlijke aanval op de vrijheid en materiele voorwaarden van het onafhankelijke en kritische station Weltschmerz. Het 3e NRC artikel was een interview met miljardair Bill Gates, die onkritisch werd beschreven als ‘spil in de pandemie-bestrijding’.
Het programma belicht verder de machtsstructuur die het fundament vormden voor de pandemiemaatregelen vanuit het perspectief van 11 September 2001. Ze bespreken de recente geschiedenis in het licht van de Coronacrisis. De Irak oorlog (2003) , de Kredietcrisis (2008), de Oekraïne crisis (2014) , de verkiezing van Trump (2016), de mediaoorlog tegen het populisme en de Lockdown in de Coronacrisis (2020). Tenslotte bespreken ze de macht van de multinationale informatieplatformen.
SUBSCRIBE OP ONS YOUTUBE CHANNEL!
https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw
Title repeat | version number
https://www.cafeweltschmerz.com

Laatst gepubliceerd


#nrc, #keesvdpijl, #abgietelink
#corona
#machtsgreep
#elite
Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Onze gesprekken kunnen politiek incorrecte inhoud bevatten. Wij beroepen ons op de bij wet geregelde journalistieke vrijheid als fundament voor een pluriforme samenleving en hygiënische democratische processen.
Je kan je aanmelden op ons account!
https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael Sirks

Ik waardeer CafeWeltschmerz om het feit dat ze ook andere meningen aan het woord laten. Het kan natuurlijk interessant zijn om mogelijke beweegreden en mogelijke complotten te belichten. Maar laten we ons aan de keiharde feiten houden die al schokkend genoeg zijn en die totaal niet de maatregelen rechtvaardigen.
Wat is de recente Infection Fatality Rate en de recente Case Fatality Rate? De behandelmethode worden steeds beter en de IFR en CFR komen in de buurt van de griep. (ongeveer 2x) geen killervirus
Werkt hydroxychlorquine?
https://c19study.com/
https://www.youtube.com/watch?v=2uzXHnUViro
Wat zijn de directe gezondheidsgevolgen van de maatregelen?
Wat zijn de indirecte socio-psychologische gevolgen van de maatregelen?
Wat zijn de economische gevolgen van de maatregelen? Hoe zijn deze maatregelen te rijmen met het oude stelregel dat een behandeling niet meer dan 50000 euro per gewonnen levensjaar mag kosten.
 

Adrie

Met groeiende belangstelling kijk ik naar jullie uitzendingen en deel de opvattingen en meningen die hier worden geuit.
Wat ik echter wel mis is een analyse over het grote waarom wat wij meemaken, wie hiervoor  verantwoordelijk is en wat het uiteindelijk  doel is van deze wereldhisterie

Nils

Zouden jullie het begrip mainstream media willen vervangen voor het begrip machtsmedia? Ik denk dat ‘machtsmedia’ de lading better dekt en het is Nederlands.
De mening die de machtsmedia brengen is, zeker aanvankelijk, helemaal niet mainstream maar komt van de macht. Pas nádat we bang zijn gemaakt over Corona wordt het mainstream.
Ik denk ook dat het begrip machtsmedia beter het gevaar van die media uitdrukt.

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.