‘Rijksvaccinatieprogramma – ex-vaxxers en non-vaxxers Fiona Zwart en Door Frankema

Door Frankema is initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij, schrijfster van het boek: ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en co-auteur van de website en de nieuwsbrief van de stichting Vaccinvrij. Fiona Zwart interviewt haar over ruim 20 jaar contact met ouders; de diepere betekenis van de term “antivaxxers”; de onderdrukking en groei van het bewustzijn van de bevolking, en de rol van de Vaccinatie-alliantie en staatssecretaris Paul Blokhuis in het monddood maken van ouders die vragen of kritiek hebben.
Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

Bronnen en verdieping:
▪ 1.34 min. Wat gaan jullie inspuiten?
– https://stichtingvaccinvrij.nl/ziektes-vaccins/vaccins/vaccineren/inhoudsstoffen-veiligheid/
– https://stichtingvaccinvrij.nl/corvelva-italiaanse-analyses-luiden-de-noodklok-over-aanwezigheid-lichaamsvreemd-dna-in-vaccins/
▪ 6.20 min. Ervaringsverhalen van ouders

Vaccinreacties en vaccinatieschade


▪ 13.40 min. Censuur

censuur


▪ 14:02 min. Anti-vaxxers

Antivaxxers


▪ 20:20 min. Artsen staan op
– brandbrief van 2017 Artsen en medisch personeel
https://opendebat.info/brief-kamerleden/
▪ 24:43 min. Wob verzoek

Update WOB-verzoek om openbaarheid van wetenschappelijk bewijs veiligheid (combi)-vaccins


▪ 27:28 min. Vaccinatie-Alliantie en Paul blokhuis

Nieuwe ‘Vaccinatie alliantie’ moet einde maken aan dalende vaccinatiegraad? – een reactie vanuit de Stichting Vaccinvrij

Verspreiden wij misvattingen? – Tweede brief aan staatssecretaris Blokhuis


▪ 34:00 min. NOS 2018 “Ondanks de daling is kanker nog steeds de meest voorkomende doodsoorzaak onder kinderen: 3 op de 10 kinderen die overlijden, overlijden aan kanker. https://nos.nl/artikel/2217290-steeds-minder-kinderen-sterven-door-kanker-het-gaat-steeds-beter.html
▪ 35:40 min. Vaccinatiegraad van 95%
– https://stichtingvaccinvrij.nl/voor-kuddeimmuniteit-is-een-vaccinatiegraad-van-95-nodig/
▪ 40:48 min. Hoorzitting tweede kamer 2019
– https://stichtingvaccinvrij.nl/politiek/nationale-politiek/tweede-kamer/
▪ 49:28 min. Nieuwsbrief VaccinVrij
– https://stichtingvaccinvrij.nl/

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Doorsnee mens

Aan vrienden/bekenden wilde ik weltschmertz nog weleens aanraden voor een nuchtere kijk op lopende zaken. Vanaf nu dus nooit meer. Absoluut ongepast dat hier een podium wordt geboden aan zulke aperte nonsens, als door de antivaxxers wordt gedebiteerd.
Dat je het met je eigen kinderen niet zo nauw neemt is tot daar aan toe. Maar dat de levens van mijn en andermans kinderen op het spel worden gezet is verwerpelijk. Uit decennialange ervaring blijkt dat vaccinatie werkt zonder significante bijwerkingen.
Wanneer mensen wetenschap niet begrijpen is prima, maar laat de rest van de wereld daarbuiten en ga verder met je leven in een hutje op de hei.

Rodger

Aan oudkijker…
Nou nou, u bent behoorlijk gefrustreerd. Heeft u net uw griepinenting gekregen en is dit naar uw kop gestegen? Tip van mij: ga lekker een stukje fietsen…

Eric Peters

Voor degene die geinteresseert is (en Duits verstaat), een uitleg van een zwitserse bioloog over de status van de ontwikkeling van het “Oxford Vaccin”.  Het is een beetje een lange zit en het wordt interessanter naarmate de helft van de video voorbij is.
https://www.youtube.com/watch?v=Pv6tzWfDK-w
 

Eric Peters

Voor degene die geinteresseert is (en Duits verstaat), een uitleg van een Eric bioloog over de status van de ontwikkeling van het “Oxford Vaccin”.  Het is een beetje een lange zit en het wordt interessanter naarmate de helft van de video voorbij is.
https://www.youtube.com/watch?v=Pv6tzWfDK-w
 

OudKijker

Kijk anders eens bij Dingen die anti-vaxxers zeggen over hoe dit tuig van de riggel zich gedraagd op Facebook.
Daar is CW lekker klaar mee.

OudKijker

@Kater,
Dus het volk is alleen goed gediend als er precies gebeurd wat in jouw wereldbeeld past… Of wat overeenkomt met de onzin die jij geloofd…
man , man, man,… eikeltje

OudKijker

@Ferdi, nee sukkel. Wat zij roepen is niet bewezen.
“Zo lang u uw stelling niet onderbouwd is uw reactie volledig nutteloos.” Dat kunnen we dus ook over VaccinVrij zeggen.
1) in hun blogs schrijven ze dat ze onderzoek hebben gedaan naar vaccins op basis van internet vragenlijsten, die in de VS zijn verspreid onder anti-vaxxers en geen census of controle hebben gehad. Als je dat betrouwbaar noemt, geeft dat goed aan dat je zelf ook een debiel bent Ferdi.
2) In een blog over het BMR vaccin schrijven ze nano, pico en mili door elkaar terwijl ze hetzelfde bedoelen.
3) In een ander blog hebben ze het over aluminium, maar het zou moeten gaan om ALUMINIUMZOUT verbindingen. Aluminiumzouten aluminium noemen is hetzelfde als keukenzout (natriumchloride) chloor noemen.
4) Zie kloptdatwel, de vereniging tegen de kwakzalverij en stichting skepsis voor meer duiding.
Nee echt, hoop dat jullie oprotten van het internet.

Ferdi Scholten

@Oudkijker: Wel als u serieus genomen wilt worden dan is het minste dat u kunt doen uw bewijzen op tafel leggen van de debiliteit van vaccinvrij, met gedegen onderbouwing. Heeft u het bewijs dat vaccinatie volkomen veilig en efficient is? Prachtig. Dan mag u dat nu presenteren. Als u dat niet kunt, omdat zelfs de WHO toegeeeft dat de meeste vaccins ongetest zijn op veiligheid, dit ook blijkt uit rechtszaken die hierover gevoerd zijn, dan heeft wat mij betreft deze stichting een valide punt om te vragen naar de veiligheid van de vacins die in Nederland gebruikt worden.
Ik ben niet tegen vaccins, mits deze inderdaad volledig getest zijn, nut hebben en veilig zijn. Ik ben tegen vaccins (zoals bijvoorbeeld tegen influenza) die volgens hun bijsluiter https://www.geneesmiddeleninformatiebank.nl/Bijsluiters/h117963.pdf meer kans hebben op schadelijke bijwerkingen dan de actuele ziekte waarvoor ze gemaakt zijn. En zoals op de eerste regel te lezen valt, nog niet volledig getest zijn, waarbij de gevaccineerde meestal zonder het te weten (want de bijsluiter wordt niet tijdens de vaccinatie verstrekt) een proefpersoon is.
Zo lang u uw stelling niet onderbouwd is uw reactie volledig nutteloos.

Leonard Kater

Hinderlijk taalfoutje: ondermijnd  moet zijn: ondermijnt met een t.
Heel mooi interview dat weer eens aangeeft dat onze regering het Plakkaat van Verlatinge niet in acht neemt
“Liefde voor het Volk” is ver te zoeken, en in plaats daarvan hebben we te maken met kritiekloos luisteren naar de reclametaal van Big Pharma die niet eens wetenschappelijk onderbouwd is.  Iedereen die problemen heeft met vaccinatie wordt gewoon bestempeld als complotdenker, zelfs de journalistiek doet hieraan mee.
Ook is onze Grondwet niet gebaseerd op een positief mensbeeld: er staat in art. 1 wel wat NIET mag, maar de zorgplicht om te voorzien in de fundamentele menselijke rechten en vrijheden blijkt zomaar buiten beschouwing te kunnen worden gelaten. Dat is dus in strijd met ons Statuut voor het Koninkrijk dat in art 43 ook nog rept van deugdelijkheid van bestuur en rechtszekerheid

OudKijker

Weltschmertz neem ik vanaf vandaag dus niet meer serieus, geen grotere onkundige debielen dan VaccinVrij, halen alles maar dan ook alles door elkaar als het gaat om basale biochemie, scheikunde en zelfs Si-eenheden.
Als er iemand bij CW nog enig besef heeft wat het moment zou zijn dat je compleet afglijd de afgrond in: Nou dit is dat moment. Ongezien de tyfus.

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.