Pieter Lakeman; CAFE WELTSCHMERZ IS MEER PLURIFORM EN EFFICIËNTER DAN NPO

Gesprekken zonder doctrines en dogma’s zijn bepalend voor een rechtvaardiger samenleving, ook in 2020!
Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer
Of tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13
CafeWS maakt in 2019 ca. 300 gesprekken. Zonder subsidie, zonder de ‘steun en invloed’ van journalistieke fondsen en zonder reclame uitingen van sponsors. Wij hebben van u afgelopen jaar 32.000 euro gekregen om ca. 300 afleveringen zonder doctrines en dogma’s te maken. Daar willen u heel erg voor danken, want u maakte dit mogelijk. Voor komend jaar doen wij u opnieuw een oproep om ons werk mogelijk te maken.
CafeWS is volledig onafhankelijk en ongevoelig voor politieke, religieuze of ideologische beïnvloeding. Wij zijn het platform dat echt pluriform is en wat niet buigt voor gevoeligheden van welke politieke- of maatschappelijke groepering dan ook; links, rechts, christelijk, islamitisch, Israelisch, Palestijns, Arabisch, Chinees of Belgisch.
Help ons 2020 door en we kunnen opnieuw meer dan 300 afleveringen maken die diepgravend en relevant zijn voor de toekomst van onze samenleving. Ga naar onze site: https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer.


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word lid
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.