Rusland/Oekraïne – Pieter Stuurman en Thierry Baudet

Pieter Stuurman en Thierry Baudet praten over het Rusland-narratief dat gepredikt wordt door Westerse politici en media. Is het wel zo zwart-wit als men ons wil doen geloven? Vanuit een geopolitiek oogpunt bekeken, zijn er altijd diverse factoren die leiden tot een situatie als deze waarin wij ons nu bevinden. Het lijkt erop dat men in de media geen oog heeft voor nuances. En net als tijdens de “pandemie” volgt men blindelings wat men voorgeschoteld krijgt door de politiek en het nieuws.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jack Thiesen

Op 38 minuten geeft Thierry Baudet aan dat een omwenteling mogelijk is als de bevolking dat wil. Mijn idee daarbij is: Als wij Nederlanders wakker worden, m.a.w. wij ons als burgers eindelijk eens gaan afvragen ‘klopt dit allemaal wel, is het niet raar wat er wordt gezegd, geschreven en vervolgens besloten wordt en of gaat worden aan corona maatregelen? Vervolgens, ga eens op eigen onderzoek uit en stel kritische vragen! Aan wie? Aan mensen in je directe omgeving. Als die ook ‘aan het denken worden gezet’ en dat vervolgens ook doorvertellen en doorvragen in hun omgeving dan is het hele (corona) maatregelen gebeuren zo afgelopen! 

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.