Sid Lukkassen, Peter van Ham & Laszlo Maracz; Geopolitiek college BLOK 3

Schaft Nederland zichzelf af?

Rutte Obama cropped

In de voorgaande twee blokken is de geopolitieke situatie geschetst. Nu is de vraag: hoe moet Nederland zich hierin positioneren en wat zijn de kansen en bedreigingen? Zouden de kleinere landen rondom Duitsland meer moeten samenwerken, om Duitsland te corrigeren als het weer eens de mist in gaat? (zoals bij de migratiecrisis). László Marácz heeft daar tijdens het Nederlands voorzitterschap van de EU weinig van gezien.
Landen komen steeds meer terecht in een simulatiespel van hun eigen soevereiniteit. Zij hebben geen strikte soevereiniteit (vanwege alle globale netwerken), maar doen alsof. Het lijkt alsof de dingen ons overkomen: we rennen van brandje naar brandje en komen niet verder dan polderen en thee drinken. De conclusie is dat een niet-gefragmentariseerde identiteit noodzakelijk is voor een klein land als Nederland om zich geopolitiek te kunnen positioneren.

Ondersteun Café Weltschmerz! NL23 TRIO 0390 4379 13
(Disclaimer: Wij betalen over uw gift in Nederland belasting)


Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word lid
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wonderland

WAAR HET OM GAAT IS ……! O.A. CHEMTRAILS EN DE MARK OF THE BEAST -666
IEDERE DAG HEBBEN WE DIE K…NAVO VLIEGTUIGEN MET CHEMTRAILS..WAAR IN LIEVE DAMES EN HEREN O.A. ALIMINIUM ZIT ! IS IEDEREEN EEN BEETJE SCHEEL GEWORDEN OF ZO ? EN LAAT U NIET WIJS MAKEN DAT HET CONTRAILS ZIJN WANT DAN BENT U EEN BEETJE DOM !- GOOGLE EENS ILLUMINATI BLOODLINES EN U ZIET , HET WERELDWIJDE PEDOFIELEN , PSYCOHAPETEN , SATANISTIES ELITE NETWERK, HEEFT DE POLITIEK , GELD EN DE MEDIA IN HANDEN …! WE WORDEN DUS EEN “BEETJE” DOM GEHOUDEN. DE IEEE HEEFT DE PLANNING IN 2020 WERELDWIJD IEDEREEN TE GAAN CHIPPEN EN VACCINEREN. WORDT U TZT WAKKER EN WILT U GAAN PROTESTEREN  MET ZN ALLEN ?
U ZIT VOL MET ALUMINIUM…ER ZIJN MICROWAVE WAPONS ….GAAT HET KWARTJE AL VALLEN ?  JUIST JA !
TED TURNER IS A DEMON DEPOPULATION PROGRAM AGENDA21
DE EU IS OPGEZET OM VOOR DE NEW WORLD ORDER
MENSEN WORDEN BEWUST IN VERSPREID DOOR DE ILLUMINATI ZODAT U EN IK STRAKS DENKEN DAT DE WERELD TOCH AL 1 IS ….!
DE VOORBEREIDINGEN LIGGEN OM MENSEN TOT SLAAF TE MAKEN EEN OPEN GEVANGENIS
DE BILDENERBERG GROEP IS EEN SATANISTISCH NETWERK
WAAROM ZOU PRINSES DIANA HAAR SCHOONFAMILIE TOCH ; THE REPTILIANS , GENOEMD HEBBEN ? SHAPESHIFTERS – BEKIJK BUSH SENIOR EENS – EN U WEET VOLDOENDE ! ZE BESTAAN – EEN GROTE HEL IS IN DE MAAK EN IEDEREEN SCHIJNT BLIND TE ZIJN …DE CHIP- ONDERSCHAT DIE NIET EVENALS DE VACCINATIES – DE KNOW HOW IS ZO VER – HET ZAL UW DNA VERANDEREN
 
EN IK ZIE OVERIGENS WEINIG MANNEN DIE HUN NEK UIT DURVEN TE STEKEN. HET MERENDEEL ZIJN MEELOPERS – DWEPERS – HELEMAAL WEG VAN ZICH ZELF. WEINIG SPRAAKMAKEND –TJA MEELOPERS ZIJN ER GENOEG
 
 
 
 
 
I

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.