Smartphone = surveillance – Max en Wesley Feijth

Privacy is eigen verantwoordelijkheid – laten we die nemen. Onze privacy staat onder druk. Privacy staat gelijk aan vrijheid: de vrijheid om te denken, te doen en te laten wat je wilt, zonder je druk te hoeven maken over mogelijke consequenties. In deze aflevering spreekt Max von Kreyfelt met Wesley Feijth, eigenaar van Android-Privacy.com. Zij bespreken hoe onze privacy in het digitale tijdperk onder druk is komen te staan en hoe deze druk in het corona tijdperk verder is toegenomen. Ook bespreken zij mogelijke oplossingen. Hoe nu verder?

De Snowden Smartphone kan je vanaf 7 maart weer bestellen. Heb je interesse? Laat je e-mail achter op http://android-privacy.com/nl/snowden-smartphone of http://snowdenphone.nl/. Je bent dan als eerste op de hoogte, wanneer de verkoop van start gaat!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Margot Manger

Enkele spontane vragen: in hoeverre zijn de, als ik het juist begrepen heb op iPhone gebaseerde telefonen compatibel met op Microsoft lopende programmen (op een computer)? Kunnen zaken zoals fotos van de een naar de ander worden overgeheveld? Hoe ziet het eruit met overzichtelijk klantensupport? Zijn er evt. hindernissen of verschillende aspecten m.b.t. bediening bij gebruik vanuit het buitenland (kunnen bepaade overheidsdiensten met name in D. bijv. niet toch binnendringen?). Hoe worden de activeringscoden toegezonden? Beste groet

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.