Wie betaalt de rekening na vaccinatieschade? | Juridisch Coronajournaal

Voor sommige mensen pakt een vaccinatie verkeerd uit; zij worden ziek. Maar de covid-19 vaccinaties lijken veel meer slachtoffers te maken dan we tot nu toe gewend zijn.
Wanneer je ziek wordt of je partner overlijdt als gevolg van een vaccinatie, kun je voor aanzienlijke financiële schade te komen te staan.
Kun je je financiële schade dan ergens verhalen?

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pipo

Sietse, sorry maar ik vind je echt irritant interviewen , om de haverklap onderbreken en vaak met stemverheffing….doe er wat mee zou ik zeggen..voor de rest ben je n kanjer en je doet goed werk !!

Isolde Paques

Mijn broer, 71, nooit ziek geweest, nooit medicatie geslikt heeft nu kwaadaardige tumor in zijn hoofd. Hij heeft twee maal Pfizer laten prikken. De laatste op 22 april 2022. Vanaf mei kreeg hij klachten!
En belangrijker hoe rijg ik die fabrikant aan het mes😡!

Rudi

lachten kunnen vaag zijn, kan moeilijk zijn om sluitend bewijs te leveren.
Alleen al de notie dat je zelf met de bewijslast moet komen, lijkt me erg frustrerend..
Ik woon bij Vancouver, BC , vrienden hier hebben funeral homes en gedurende covid was hun omzet normaal, na massale vaccinatie is nu de omzet consequent 20 procent hoger, bij een ander in deze omgeving ook..

Edwin

En dan deze:

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/andr.13209

Geprikte mannen hebben nog minder zaadcellen in hun sperma dan hun al bijkans zaadarme soortgenoten.

Deze vaccins zijn een opeenstapeling van narigheid.

Edwin

Sommige mensen?
Meer dan één op duizend heeft serieuze schade van de mRNA vaccinaties:

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4125239

Dit is ongekend.

Pipo

Ze zeggen dat een op de drie huwelijken stranden…is veel.., een op de 1000 geprikten ? Zie de een na de ander zware klachten hebben , werk in de zorg en geprikte collega’s vallen om de haverklap uit! Hoor van veel vrienden en kennissen dat ze enorm veel ellende om zich heen zien gebeuren ! Twee hele goede vrienden, slimme jongens ..een 55 en z’n schaapjes op t droge..beide zijn compleet veranderd , bij een weet ik t zeker dat hij in de transhum overgang zit !! Hij prijst het complete beleid en vind t zelfs een fantastisch idee om zich te laten chippen !! Twee jonge meiden in de puber leeftijd, ongelofelijk

Jacques

Meer dan 1 op 840 overleed, veel meer hebben schade. Kijk en luister naar het onderzoek van Erik Boomsma hier op Weltschmerz.

Waarom is er niet besproken dat de overheden ervoor getekend hebben dat de Covid-19 vaccinfabrikanten gevrijwaard zijn van schade-procedures of betalingen? (signed waivers)

https://www.frontnieuws.com/alle-premiers-en-presidenten-van-de-wereld-worden-gecontroleerd-door-de-wereldbank-en-een-pfizer-contract/

Laatst bewerkt op 4 dagen geleden door Jacques
Frank Stadermann

Beste Jacques, we hebben die vrijwaring wel degelijk behandeld. Wel tot het eind kijken, hè?

De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.